Best gelezen artikelen Computable.nl

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. IT-professionals en -managers kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van Computable. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van de IT-professionals. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen en te weten waarop jij jouw contentuitingen kan aansluiten.

We onderzochten wat de meest gelezen artikelen van 2024 zijn op de website van Computable.

SVB in de fout met modernnisering AOW-systeem

1. SVB in de fout met modernisering AOW-systeem

Het zal nog lang duren voordat de Sociale Verzekeringsbank (SVB) erin slaagt om het achterstallig onderhoud weg te werken bij het systeem Algemene Administraties (AA). Dat blijkt uit onderzoek van het Adviescollege ICT-toetsing (AcICT).

 

Lees het volledige artikehier.

2. Russen maken cloud onveilig

Russische staatshackers hebben hun aandacht verlegd naar aanvallen op de cloud en de infrastructuur daarachter. Ze richten zich op het stelen van tokens die toegang geven tot deze grote decentrale netwerken. Hiervoor waarschuwt het Britse National Cyber Security Centre (NCSC) en zijn Five Eyes-partners, een groep van samenwerkende cybersecurityorganisaties uit de Angelsaksische landen.

Lees het volledige artikel hier.

Russen maken cloud onveilig

3. ‘Situatie bij Atos zeer precair’

Deze week is cruciaal voor het voortbestaan van Atos. Als de onderhandelingen over de verkoop van de outsourcing-poot aan de Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky geen resultaat oplevert, dan wacht de uiterst lastige opgave om de schuldeisers van de it-groep gerust te stellen. Bovendien loopt de kas leeg.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting IT-professionals? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen Computable.nl direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!