Best gelezen artikelen De Optometrist

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals als optometristen kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het online vakblad of de e-nieuwsbrief van De Optometrist. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van optometristen. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen zodat jij je contentuitingen daarop kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen zijn van De Optometrist in 2023.

Boei de optometrist met interessante content

1. Discussie over belangrijkste oorzaak van toename myopie: genetica of leefstijl?

De toename van myopie onder kinderen vormde de reden om tijdens het OVN-congres 2023 in dialoog te gaan over myopiemanagement. Over de belangrijkste oorzaak van de toename waren de deelnemers aan de dialoog het niet eens, maar over de aanpak ervan wel: tijdige behandeling, leefstijladviezen en vooral geen bangmakerij. 

Lees het volledige artikel hier.

2. Aanpak van droge ogen bij contactlenzen

Optometristen kunnen een belangrijke rol spelen bij de aanpak van droge ogen bij contactlenzen. Volgens optometrist Imke Jacobs hebben zij doorgaans meer tijd dan oogartsen om contactlensdragers met deze klachten te begeleiden. Vooruitlopend op een OVN-richtlijn kan een praktisch stappenplan hierbij uitkomst bieden.

Lees het volledige artikel hier.

Boei optometristen met interessante content

3. 'Jouw manier van werken verder verfijnen’

De OVN-kwaliteitsvisitatie startte zo’n anderhalf jaar geleden. Ridwan Mailoa deed in deze periode als gevisiteerde optometrist ervaring hiermee op. Hoe kijkt hij terug op het visitatieproces en wat heeft het hem opgeleverd?

Lees het volledige artikel hier.

4. ‘Is het myopieprobleem echt zo groot?’

Tijdens het OVN-congres 2023 gaat een panel van experts in discussie over evidence-based myopiemanagement. De Noorse optometrist prof. dr. Rigmor Baraas, internationaal bekend als deskundige op dit gebied, zet de discussie alvast op scherp: volgens haar is er in Noord-Europa nauwelijks sprake van een toename van myopie.

Lees het volledige artikel hier.

5. ‘Naleving van kwaliteitsregels is belangrijk voor vertrouwen in optometrist’

Senior consultant gezondheidsrecht mr. Annemarie Smilde is nauw betrokken bij de wijze waarop de OVN informatie over nieuwe wet- en regelgeving en de consequenties daarvan met haar leden deelt. Met name bij optometristen in de eerste lijn bespeurt ze soms een zekere angst voor regels.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting optometristen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen De Optometrist direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!