Best gelezen artikelen Hemato-oncologie

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals als internist-hematologen kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van Hemato-oncologie. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van internist-hematologen, internist-oncologen, kinderarts-hematologen, radiotherapeuten, ziekenhuisapothekers en stakeholders in de hemato-oncologie. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen zodat jij je contentuitingen daarop kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen zijn op de website van Hemato-oncologie, een titel van BPM Medica.

1. 'Optimaal profiteren van ieders expertise'

Sinds begin dit jaar is prof. dr. Arnon Kater (Amsterdam UMC) voorzitter van HOVON. In zijn visie en plannen is samenwerking de rode draad: met de periferie, de NVvH, tussen werkgroepen en met patiënten. ‘Met meer samenwerking kunnen we optimaal gebruikmaken van ieders kennis en expertise.’

Lees het volledige artikel hier.

2. Heruitgifte oncolytica spaart portemonnee en milieu

Het gebruik van medicatie in de (hemato)oncologie kan een stuk doelmatiger en daarmee goedkoper. Dr. Charlotte Bekker, onderzoeker duurzaamheid geneesmiddelgebruik in het Radboudumc, en dr. Roelof van Leeuwen, ziekenhuisapotheker in het Erasmus MC, geven uitleg.

Lees het volledige artikel hier.

3. Het belang van praten over angst voor de terugkeer van kanker

Veel mensen die kanker hebben of hebben gehad zijn bang voor terugkeer van de ziekte na behandeling. De meesten van hen hebben behoefte aan ondersteuning om daar mee om te kunnen gaan, concludeert onderzoeker Yvonne Luigjes op basis van onderzoek.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting internist-hematologen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen Hemato-oncologie direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!