Best gelezen artikelen JSW 2022

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals binnen het basisonderwijs, speciaal onderwijs en de opleiding kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het magazine, in de e-nieuwsbrief of op de website van JSW. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van professionals in het basisonderwijs, speciaal onderwijs en de opleiding. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen en te weten waarop jij jouw contentuitingen kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen van 2022 zijn op de website van JSW.

1. Formatief evalueren in leesonderwijs

Formatief evalueren omvat alle activiteiten die leerlingen en leerkracht uitvoeren om de leeractiviteiten van leerlingen in kaart te brengen, te interpreteren en te gebruiken om betere beslissingen te maken over vervolgstappen (Black & Wiliam, 1998). Hoe ziet dat er concreet uit in het leesonderwijs van groep 3?

Lees het volledige artikehier.

2. Studiedag

‘En dan beginnen we met een kaart uit te zoeken die precies jouw mood van dit moment weergeeft!’ De zijige stem van de vrouw trek ik slecht. De studiedag is nog maar net begonnen en mag wat mij betreft meteen eindigen. Met je kaarten en gevoelens. Mijn collega’s duiken vol enthousiasme op de gelamineerde afbeeldingen en ik zoek haastig naar eentje waar een macabere begraafplaats op staat. Mijn gevoel van dat moment: grafstemming.

Lees het volledige artikel hier.

3. Maximale winst met mix en ruil

Hoe krijg je alle leerlingen betrokken en actief bezig met de lesstof? Mix en ruil! Hoe activeer je voorkennis op een leuke manier? Mix en ruil! Hoe kan je elke les een bewegend leren-les maken? Mix en ruil! Hoe kan je aan het einde van je les alle doelen nog eens langs laten komen? Mix en ruil!

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting oncologen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen JSW 2022 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!