Cross

Best gelezen artikelen KinderopvangTotaal 2022

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals als kinderopvangprofessionals kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van Kinderopvangtotaal. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van jouw doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van de kinderopvangprofessional. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen en te weten waarop jij jouw contentuitingen kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen dit jaar zijn op de website van kinderopvangtotaal.nl.

Kinderopvangtoeslag vanaf 2023 niet meer afhankelijk van gewerkte uren

1. Kinderopvangtoeslag vanaf 2023 niet meer afhankelijk van gewerkte uren

De hoogte van de kinderopvangtoeslag is in 2023 niet meer afhankelijk van het aantal gewerkte uren. Minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid laat deze voorwaarde voor de kinderopvangtoeslag los via het Besluit kinderopvangtoeslag 2023.

Lees het volledige artikel hier.

2. Gratis kinderopvang: wat betekent dat voor gastouders?

[Premium] Het kabinetsplan om kinderopvang vrijwel gratis te maken, is bijna dagelijkse kost voor nieuwsmedia. Maar wat dit betekent voor gastouders, is minder breed uitgemeten. Wij vragen het aan Gabriëlla Wijnberg van Stichting Nysa en Hubèr Agterberg, BK-bestuurslid en eigenaar van gastouderbureau ViaViela.
 

Lees het volledige artikel hier.

Gratis kinderopvang: wat betekent dat voor gastouders?
Nieuwe tweejarige hbo-opleiding voor werken in kinderopvang en onderwijs

3. Nieuwe tweejarige hbo-opleiding voor werken in kinderopvang en onderwijs

Hoe kun jij kinderen uitdagen om zich te ontwikkelen en ze hier goed bij begeleiden? Dat leer je tijdens de nieuwe opleiding associate degree Didactisch Educatief Professional (DEP). Deze tweejarige hbo-opleiding (niveau 5) start vanaf 28 september 2022 op Hogeschool Viaa in Zwolle.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen met relevante boodschap voor jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne of het ontwikkelen van krachtige content om kinderopvangprofessionals te bereiken, boeien en binden? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen KinderopvangTotaal 2022 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!