Best gelezen artikelen Medische Oncologie

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals als oncologen kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van Medische Oncologie. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van de oncoloog. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen en te weten waarop jij jouw contentuitingen kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen van het eerste kwartaal van 2024 zijn op de website van Medische Oncologie, een titel van BPM Medica.

Het A-merk van de NVMO

1. Het A-merk van de NVMO

Vijfentwintig jaar geleden waren de medisch oncologen de eersten die als beroepsgroep nieuwe geneesmiddelen gingen beoordelen. In een tijd van steeds meer discussie over dure geneesmiddelen en verantwoord gebruik gaan andere specialismen dit voorbeeld volgen.

 

Lees het volledige artikehier.

2. ‘Hoe verbeteren we overleving én kwaliteit van leven van patiënten met pancreascarcinoom?’

Patiënten met een pancreascarcinoom hebben een slechte overleving en ontwikkelingen in de behandeling hebben daar weinig verandering in kunnen brengen. ‘Daarom is de uitdaging niet alleen om te kijken hoe we de overleving kunnen verbeteren, maar ook hoe we de kwaliteit van leven kunnen verbeteren’, vindt dr. Simone Augustinus (Amsterdam UMC), die onderzoek deed met data uit het landelijke PACAP-cohort.

Lees het volledige artikel hier.

‘Hoe verbeteren we overleving én kwaliteit van leven van patiënten met pancreascarcinoom?’

3. Sacituzumab-govitecan bij het irresectabel of gemetastaseerd hormoonreceptorpositief mammacarcinoom

Ruim twee derde van de patiënten met een mammacarcinoom heeft hormoonreceptorpositieve (HR-positieve), humaan epidermaal groeifactorreceptor 2-negatieve (HER2-negatieve) ziekte.1 Bij patiënten met gemetastaseerd HR-positief, HER2-negatief mammacarcinoom bestaat in Nederland de standaard eerstelijnstherapie uit antihormonale therapie, gevolgd door endocriene therapie met een CDK4/6-remmer in de tweede lijn. In het geval van endocriene resistentie kan worden overgegaan op chemotherapie, waaronder een taxaan, anthracycline en capecitabine.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting oncologen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen Medische Oncologie direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!