Cross

Best gelezen artikelen Nursing

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals als verpleegkundigen kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van Nursing. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van verpleegkundigen. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen zodat jij je contentuitingen daarop kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen zijn op de website van Nursing in 2022.

1. Cao ziekenhuizen: waarom de bonden het oneens zijn over de salarisverhoging

Een bijzondere situatie in januari 2022: vakbonden FNV en CNV gingen akkoord met de cao voor ziekenhuispersoneel, NU’91 niet. Zij vonden de structurele salarisverhoging te laag. In februari stemde NU’91 onder protest alsnog in, omdat ze anders niet mee mocht blijven doen aan cao-onderhandelingen voor het ziekenhuispersoneel.

Lees het volledige artikel hier.

2. Klinisch redeneren: de 6 stappen

Als de toestand van een patiënt verslechtert, kun jij dan verklaren waaraan dit precies ligt? Leer je observaties te onderbouwen met de zes stappen van klinisch redeneren. Dit artikel is in november 2022 herzien door oud-verpleegkundige en docent Marc Bakker.

Lees het volledige artikel hier.

3. Nursing Challenge: orale bloedglucoseverlagers

De Nursing Challenge-artikelen en kennistoetsen waren ook in 2022 onverminderd populair. De best gelezen Challenge was die over orale bloedglucoseverlagers zoals metformine en gliclazide.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. Wil je nog meer artikelen lezen? Hier lees je de 10 populairste Nursing artikelen van 2022.

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting verpleegkundigen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen Nursing direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!