Cross

Best gelezen artikelen Zorg+Welzijn 2022

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Professionals binnen het sociaal domein kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van Zorg+Welzijn. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van professionals binnen het sociaal domein. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen en te weten waarop jij jouw contentuitingen kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen dit jaar zijn op de website van Zorg+Welzijn.

Nieuwe CAO gehandicaptenzorg - afbeelding

1. Nieuwe cao gehandicaptenzorg: meer salaris, regeling aangifte bij agressie en andere extra’s

Een loonsverhoging vanaf 1 mei 2022, nog een loonsverhoging vanaf 1 mei 2023, extra vergoedingen en je werkgever aangifte kunnen laten doen bij agressie op de werkvloer. Dat zijn de belangrijkste punten uit het vannacht afgesproken onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao gehandicaptenzorg.

Lees het volledige artikel hier.

2. Zo schrijf je een begrijpelijke rapportage over je cliënt

Kort en bondig rapporteren is nodig om goed te communiceren tussen collega’s. Vanaf 1 juli is het wettelijk verplicht om patiënten en cliënten elektronisch toegang te geven tot hun medische dossier. Hoe schrijf jij jouw rapportages zo dat je cliënt er ook iets aan heeft?

Lees het volledige artikel hier.

Zo schrijf je een begrijpelijke rapportage over je cliënt - afbeelding
Hoe signaleer je een lvb of zwakbegaafdheid? - afbeelding

3. Hoe signaleer je een lvb of zwakbegaafdheid?

Een licht verstandelijke beperking (lvb) of zwakbegaafdheid kun je meestal niet aan iemands uiterlijk herkennen. Het gevolg daarvan is dat deze mensen soms op een hoger niveau van kennis en vaardigheden worden aangesproken dan ze aankunnen. Ze worden overschat en overvraagd en dat kan allerlei negatieve gevolgen hebben. Maar hoe herken je een lvb of zwakbegaafdheid? Een speciale handreiking biedt hulp.

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen met relevante boodschap voor jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting professionals binnen het sociaal domein, of het ontwikkelen van content over deze onderwerpen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen Zorg+Welzijn 2022 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!