Cross

Computable Awards 2023

Op 30 oktober was het weer zover: De Oscars van de Nederlandse ICT-industrie. Oftewel de Computable Awards. Dit is het netwerkevent van de Nederlandse IT branche. Als Cross kunnen en willen we hier natuurlijk niet bij ontbreken en daarom waren Miletson en Koen erbij. Hoe hebben zij deze editie van de awarduitreiking ervaren? 

Hoe hebben jullie het event beleefd? 
Voor beide heren was het de eerste keer dat ze aanwezig waren bij de Computable Awards. Ze waren beiden erg positief gestemd over het event. Het was een ware show en een hele beleving. Het is natuurlijk ook het uitgelezen event om eens goed te netwerken omdat een groot deel van de Nederlandse IT sector op dit evenement afkomt. Koen vond het vooral mooi om te zien dat er veel waardering is voor elkaar binnen de sector. Daarnaast viel op dat er ook het afgelopen jaar weer mooie projecten zijn geweest. 

Waarom moeten IT bedrijven in 2024 echt naar de Computable Awards komen?
Koen en Miletson zijn er heel duidelijk in: Als je in de IT sector zit, kan je de Computable Awards echt niet missen. Het is ten eerste al gewoon een gezellige avond om bij te zijn. Je krijgt inzicht in waar je concullega’s zoal mee bezig zijn en je kan met ze netwerken. Ook krijg je de verhalen te horen van de mooie projecten die gaande zijn binnen de IT sector. Op deze manier kom je erachter wat voor impact de sector kan maken en wat voor moois hieruit komt. 

Wat sprong er echt uit tijdens de show?
Wat er voor Miletson uitsprong waren de projecten die lieten zien hoe de IT kon helpen in de zorg. Het laat zien hoe belangrijk de IT is als sector en dat maakt hem trots om in deze sector actief te zijn. Voor Koen was vooral het netwerken echt iets tofs. Je komt tijdens de awardshow zo gemakkelijk in contact met alle partijen binnen de IT sector. Mooi om op deze manier weer nieuwe contacten te leggen en iedereen die ik ken uit de sector te kunnen spreken.

Wat was een belangrijke take home message van de award show?
Het event toonde maar weer eens aan wat de IT sector betekent en hoe groot deze is. Er komen zoveel gave projecten uit voort en dit zorgt voor de maatschappelijke relevantie. De innovatie van AI en wat dit voor de sector gaat beteken was ook een groot onderwerp van de show. Het is belangrijk om dit in de gaten te gaan houden en dat werd tijdens de award show maar weer eens onderstreept.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij alvast je plek reserveren voor volgend jaar? 

Plan dan hier een call met mij in en dan hebben we het erover!

 

 

 

Reserveer je advertentie Computable Awards 2023 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!