Cross Tipt – Drie tips van Bouke

Ben jij iemand die niets wil missen? We’ve got you. Net als jij blijven we bij Cross graag op de hoogte en winnen we informatie en kennis in. We delen dan ook graag wat wij op dit moment lezen, beluisteren of bekijken. Kortom; deze tips wil je niet missen.

In dit artikel deelt accountmanager Bouke, waar hij zich op dit moment in verdiept en hoe hij zijn kennis op peil houdt.

“Ik lees graag en vind het belangrijk om op de hoogte te blijven binnen mijn vakgebied. Ik deel dan ook graag deze drie leestips, waarvan mijn saleshart sneller gaat kloppen.”

Sales vanuit je hart – Richard van Kray

Het boek Sales vanuit je hart, geeft je de tools om echt van betekenis te zijn voor jouw klant. Ik heb door dit boek geleerd om nog klantgerichter te adviseren en mijn adviezen beter af te stemmen op de behoefte van mijn klant, en hem/haar centraal te zetten. Ook laat Richard het belang van authenticiteit en oprechtheid zien in dit boek. Mensen zitten niet te wachten op een “leeg verkooppraatje”; wees je oprechte zelf.

Advanced Selling Podcast

Als ik onderweg ben, luister ik graag naar de Advanced Selling Podcast, van Bill Caskey en Bryan Neale. Ze maken de Advanced Selling Podcast al sinds 2009 en zijn allebei thuis in de B2B markt. Strategieën, tools, successen en vragen van luisteraars worden besproken. Echt een aanrader voor iedereen die meer wil weten over leads en processen in de sales.

Focus, AAN/UIT – Mark Tigchelaar

Niet per se gericht op sales, maar toch mag deze leestip niet ontbreken! Dit boek leert je om meer uit je tijd te halen. De cover zegt het al: “dicht de vier concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding”. Mark Tigchelaar leert je in dit boek handige hacks die je meteen in de praktijk kan brengen, waardoor je structureel meer werk gedaan krijgt en minder afdwaalt. Kortom, een aanrader voor iedereen die meer controle over focus nodig heeft.

Wil je meer tips van me, of heb je nog must- read, watch or listen tips voor mij? Sta ik altijd voor open!

Reserveer je advertentie Cross Tipt – Drie tips van Bouke direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!