Cross Tipt – Drie tips van Maaike

Ben jij iemand die niets wil missen? We’ve got you. Net als jij blijven we bij Cross graag op de hoogte en winnen we informatie en kennis in. We delen dan ook graag wat wij op dit moment lezen, beluisteren of bekijken. Kortom; deze tips wil je niet missen.

In dit artikel deelt content marketeer Maaike, waar zij zich op dit moment in verdiept en hoe zij haar kennis op peil houdt.

“Ik vind het gebruik van audiovisuele uitingen binnen je mediamix superbelangrijk. Of het nu een podcast is, webinar, paneldiscussie, vlog, bedrijfsvideo of “gewoon” een leuk kijkje achter de schermen… Je kan kennis en expertise delen, brand awareness verhogen en extra betrokkenheid creëren. Daarnaast is een video nou eenmaal leuker om naar te kijken dan het lezen van een lap tekst. Wil jij aan de slag met video in je uitingen? Lees dan even deze tips, zodat je weet waar je moet beginnen.

Video Marketing – Het grote bij-de-hand-boek van Elisabeth Griffioen

Als je wil beginnen met het maken van een video, dan is dit boek super handig. Het boek heeft namelijk 7 kant-en-klare scripts die je kan gebruiken. Je hoeft het alleen nog af te stemmen op de juiste doelgroep. Je weet voortaan hoe je een video (beter) maakt!

Engage Video Marketing Podcast

Ben Amos, online video strateeg, host deze wekelijkse podcast over – jawel – het inzetten van online video’s. De insteek van de afleveringen is voornamelijk het creëren van extra betrokkenheid bij je doelgroep. Ben bespreekt met zijn gasten de laatste videotrends, case studies en deelt tips over het laten groeien van je organisatie door de inzet van videomarketing. 

Pelpina 

Pelpina is een inspiratie op het gebied van videomarketing. Ik vind het leuk om haar op Instagram te volgen omdat het een laagdrempelige manier is om (ook in je vrije tijd) met het onderwerp bezig te zijn. Daarnaast kan je ook Video Smart worden via haar website en heeft ze hier een boek over geschreven! 

Wil jij jouw boodschap overbrengen via een video, maar weet je niet hoe? Ik help je graag. Liever een kopje koffie drinken en meer tips bespreken? Laat het me weten. Heb je nog must- read, watch or listen tips voor mij? Sta ik altijd voor open!

Reserveer je advertentie Cross Tipt – Drie tips van Maaike direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!