Een dag meelopen met BOA’s

Julia is één van de accountmanagers die zich bezig houdt met overheidsmerken zoals de Dag van de BOA. Om meer kennis op te doen van de doelgroep en om zich nog meer in het event te kunnen verdiepen, liep zij een dag mee met een aantal BOA’s. Ze deelt graag haar ervaringen:

Hoe is het zo gekomen dat je mee kon lopen met BOA’s?
Voor onze opdrachtgever SDU ben ik erg veel bezig met de Dag van de BOA, een congres speciaal voor de handhaving en hun leidinggevenden. Dit congres staat gepland voor 7 december in de Reehorst te Ede. Dit congres vereist een intensief contact met de partners, welke allemaal zeer specialistisch te werk gaan met hun eigen dienst of product. Eén van de partners van het congres stelde voor om een dag mee te lopen met de handhaving om een beter beeld te krijgen van de dienstverlening. Dat leek mij een heel goed plan!

Hoe verliep de samenwerking met SDU voor deze meeloopmiddag?
De samenwerking met de opdrachtgever verliep erg goed. Laura Wennekes (redacteur Gemeente.nu) en ik hebben samen een interview afgenomen voor Gemeente.nu en een veel beter beeld gekregen van de gang van zaken bij de handhaving in Capelle. Ook zijn we ingegaan op de actuele discussies; moeten BOA’s beter bewapend worden en hoe is de handhaving verlopen tijdens de Coronacrisis? Dit was erg leerzaam.

Wat vond je ervan om mee te lopen met de BOA’s?
Het was voornamelijk erg leerzaam. Het takenpakket van de handhaving is veel uitgebreider en complexer dan ik me had voorgesteld. Ze houden alles scherp in de gaten, voeren controles uit en zijn bereikbaar voor vragen van inwoners. Het team van Capelle aan den IJssel is onwijs gemotiveerd om hulp te bieden en vooral ook om de leefomgeving te verbeteren. Het was erg mooi om de inzet van het team in de praktijk te zien.

Wat vond je het meest opmerkelijk tijdens het meelopen?
Geen dag is hetzelfde bij een BOA. Zo waren wij een ronde aan het maken over de wekelijkse markt, toen er een melding van overlast binnenkwam. We zijn dan ook direct de auto ingestapt en hiernaartoe gegaan. Je moet dus onwijs snel kunnen schakelen.

Wat heb je aan deze meeloopmiddag in het contact met jouw klanten?
Het contact met klanten is door deze ervaring toch weer makkelijker geworden. Doordat ik nu nog meer weet van het werkveld kom je in gesprekken dichter tot elkaar en ik denk dat dit erg mooi is voor de verdere samenwerking.

Direct weten hoe je jouw volgende klant bereikt?

dAIron

Dé AI tool voor jouw B2B marketingcampagne

Reserveer je advertentie Een dag meelopen met BOA’s direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!