FTO Rebranding

FTO.nu is vernieuwd! Hoewel het platform de ultieme bron blijft voor FTO-voorbereidingen, heeft het een volledige make-over ondergaan. Het platform gaat nu verder als ArtsenApotheker.nl.

Nog meer kennisdeling

Op de vernieuwde website kunnen bezoekers nog steeds vertrouwen op de vertrouwde FTO-presentaties. Maar er wordt verder gegaan dan dat.

Het assortiment van aanvullende FTO-materialen is uitgebreid met o.a. kennisquizzen, beslisbomen en casuïstiek voor tal van onderwerpen aan.

ArtsenApotheker is er nog steeds voor degenen die de FTO-bijeenkomst snel en moeiteloos willen voorbereiden of gewoon bij willen blijven op een toegankelijke manier. Het educatieve aanbod beslaat meer dan 60 verschillende FTO-onderwerpen, en er blijven voortdurend nieuwe FTO-materialen ontwikkeld worden voor de nieuwste onderwerpen.

De vernieuwde website heet vanaf nu artsenapotheker.nl: het educatieplatform voor farmacotherapie en FTO. Deze naam biedt de mogelijkheid om in de toekomst naast FTO-materialen het aanbod van educatieve materialen over farmacotherapie nog verder uit te bereiden met onder andere microlearnings, beslisondersteuning en infographics.

Gebruiksvriendelijkheid

Naast de uitbreiding aan kennisdeling, is de website gebruiksvriendelijker ingericht.

Het is voor artsen en apotheker gemakkelijker om materiaal te downloaden en zo op de hoogte te blijven.

Een aantal veranderingen op een rijtje:

  • Onderwerpen zijn gemakkelijker te vinden voor de artsen en apothekers
  • Zonder inlog zie je welke materialen worden aangeboden (deze kunnen alleen worden gedownload na registratie)
  • Onderwerpen zijn gemakkelijker te vinden voor de artsen en apothekers

Ook de artsen en apothekers die (nog) geen account hebben, is het gemakkelijker. Zij kunnen namelijk het aanbod alvast bekijken (zonder de inhoud te zien). Zo is de drempel lager voor hen om een account aan te maken.

Kortom, de materialen zijn sneller zichtbaar, op een prominentere plek, én gemakkelijker te vinden.

Reserveer je advertentie FTO Rebranding direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!