Gelukkig Nieuwjaar!

Het zal ongetwijfeld de eerste nieuwjaarsgroet zijn die je ontvangt, maar onze business bestaat vooral uit vooruitwerken. Je zal met je hoofd nog in 2017 zitten, maar wij zijn alweer vol aan de bak voor 2018. En als ik dan nog net iets verder ga in de tijd, nadert Cross Media alweer haar 10 jarig bestaan…En met al dat vooruitwerken is het ook mooi om eens terug te kijken naar wat we, met dank aan onze partners, tot nu toe gerealiseerd hebben.

10 jaar terug, waren we nog Cross Advertising met als enige dienstverlening het verkopen van advertentieposities, en dan vooral in vakbladen.

In deze 10 jaar zijn er een hoop gezichten bij gekomen, zijn we 2 keer verhuisd en is de dienstverlening meegegroeid waarbij ; de waarom’ “het ontzorgen van onze relaties” steeds leidend is gebleven. En de ‘hoe’ “het opstropen van de mouwen” zijn we daarbij nooit uit het oog verloren.

Het startpunt lag bij de commerciële invulling van vakmedia; vakbladen, nieuwsbrieven en websites. Events, workshops, nascholingen en andere persoonlijke contacten kwamen hier snel bij.

Zo’n 4 jaar geleden begonnen we ook met de ondersteuning in het volledige productieproces. Dit is inmiddels onze snelst groeiende dienstverlening, met onder andere vormgeving, drukwerk en distributie. We schakelen steeds vaker journalisten en fotografen in, creëren maatwerk met onze partners voor eigen exploitatie of directe promotie.

Naast het marketingadvies, dat we geven in lijn met de vakmedia, doen we dit nu ook al voor onze opdrachtgevers om hun eigen producten verder te vermarkten. In september hebben we zelfs ons eerste eigen online platform gelanceerd; www.marketinginfarma.nl. Hoewel deze dan niet bedoeld is om te exploiteren, maar om onze positie als “ontzorger” en vaste waarde in de markt te vergroten.

Al schrijvend kom ik dan ook tot de conclusie dat onze website wel heel snel weer een update kan gebruiken. Gelukkig zijn we daar, met al dat vooruitkijken hier, inmiddels ook al aan begonnen. Volledig in lijn met de reden waarom wij bestaan; om jullie verder te ontzorgen.

Reserveer je advertentie Gelukkig Nieuwjaar! direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!