Help ons met het ontwikkelen van patiëntenvoorlichtingsmateriaal!

Roche vroeg ons te helpen bij de ontwikkeling van patiëntenvoorlichtingsmateriaal over IPF: idiopathische pulmonale fibrose.

Samen met onze partners hebben we Roche ontzorgt door te helpen bij de inhoud, illustratie, de vormgeving en de uiteindelijke productie. Deze voorlichtingsmap is ontwikkeld voor zorgprofessionals om te gebruiken bij het geven van voorlichting aan patiënten. De eerste versie is ‘in het veld’ getest, en daarna hebben we de op- en aanmerkingen verwerkt om tot een nog beter eindresultaat te komen.

Voor een aantal klachten (als hoesten, misselijkheid en duizeligheid) hebben we een mannetje (meeste IPF-patiënten zijn man) ontwikkeld. Die ook mocht figureren tijdens onderzoeken en als patiënt aan het zuurstof. En als regisseur van zijn laatste levensfase.

            

Deze week verschijnt het materiaal. Hopelijk helpt het patiënten te begrijpen wat hun ziekte inhoudt en wat er aan behandelingen mogelijk is. Helaas is genezing nog niet mogelijk… Toch wensen we ‘ons mannetje’ een mooie toekomst toe!

Reserveer je advertentie Help ons met het ontwikkelen van patiëntenvoorlichtingsmateriaal! direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!