In gesprek met Bart de Wilde

Bart, vertel eens wat over jezelf!
Ik ben Bart de Wilde, 26 jaar en 5 jaar + 3 weken werkzaam bij Cross. Hoe ik dit zo precies weet? Niet alleen via de melding op LinkedIn, maar ik werd 3 weken geleden verrast met een lekkere slagroomtaart inclusief foto.

Direct na mijn opleiding Commerciële economie (Sportmarketing & Management) aan de Hogeschool Rotterdam ben ik gestart bij Cross. Dus iets meer dan 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst op gesprek. Dat was nog aan de Westerkade aan de keukentafel. Mijn eerste werkweek was tevens de eerste week in het nieuwe pand aan de Nieuwe Haven. Tot zover de geschiedenis, nu vooruit kijken!

Ik woon nu twee jaar samen met mijn vrienden in Het Lage Land en dat bevalt super! Deze wijk in Rotterdam ligt precies tussen Schiedam en Krimpen aan den IJssel, waar mijn roots liggen.

En wat vind je naast je werk leuk om te doen?
Ik ben een recreatieve (top)sporter en kan ik geen keuze maken wat ik nou eigenlijk het leukst vind. Naast de voetbal ga ik regelmatig hardlopen, fitnessen, zwemmen, fietsen en dat rouleer ik dan een beetje zodat het nooit gaat vervelen. Voor een goede balans en voldoende rust houd ik ook erg van kleine gezelschappen zoals met familie en vrienden.

Wat kunnen wij komend jaar van je verwachten?
Ik ga mij nog intensiever richten op het bedienen van de farmaceuten. Met alle ontwikkelingen in die markt zie ik veel uitdagingen. Hopelijk blijft er daarom nog wat tijd over om te sporten????.

Reserveer je advertentie In gesprek met Bart de Wilde direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!