In gesprek met Jorinde

Jorinde heeft afgelopen half jaar stage gelopen bij Cross. We vroegen haar naar haar ervaring.

 

Hi Jorinde, wil je jezelf even voorstellen?

“Natuurlijk! Mijn naam is Jorinde Houweling, 20 jaar oud en ik studeer Global Marketing en Sales aan de Hogeschool Rotterdam.
20 weken lang heb ik bij Cross de afdeling marketing ondersteund.

Het leukste vond ik om verschillende aspecten van marketing mee te krijgen. Ik heb geleerd om contentuitingen te creëren, zoals blogs, cases en content voor op sociale media. Het fijne vond ik dat ik echt de kans en vrijheid kreeg om dit te leren en mezelf hierin te ontwikkelen.

Heb daarbij vooral geleerd om goed in de huid van de doelgroep te kruipen. Het is belangrijk om je content af te stemmen, niet alleen op de doelgroep, maar ook op het kanaal. Heb daarin in het begin wel even gezocht naar de juiste tone-of-voice.

Wat ik minder vond? Moest echt wel even wennen aan een 40-urige werkweek! Zoveel uren heb ik normaal gesproken geen college.

Ondanks de volle werkweek, vond ik het wel erg leuk. Vooral de gezelligheid onderling, de uitjes met het hele team en iedere dag om 15.00 uur even met z’n allen een beweegmomentje.

Wat nu? Mag nu eerst genieten van twee weken vakantie! Daarna weer naar school, waar ik me het komend half jaar ga focussen op de “Business Booster”: een project waarbij in twee dagen per week meewerk bij een organisatie, en daarnaast een toekomstgericht businessconcept ontwikkel voor dezelfde organisatie.”

 

 

Ben jij nog op zoek naar een toffe stage binnen één van onze afdelingen? Stuur een mailtje naar hr@cross.nl.

Reserveer je advertentie In gesprek met Jorinde direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!