In gesprek met Tim Lansbergen

In de nieuwe rubriek “In gesprek met…’ stellen we je graag voor aan het Cross Team. In deze eerste editie is het de beurt aan Tim Lansbergen. Binnen Cross verantwoordelijk voor de segmenten: PZ, Juridisch en Financieel.

“Ik ben Tim Lansbergen, 28 jaar en inmiddels alweer een jaar samenwonend met mijn vriendin op een steenworp afstand van Cross.

Na de middelbare school ben ik Small Business & Retail Management in Rotterdam gaan studeren en daar met 2 vrienden ook een vijftal jaren gaan wonen. In mijn 3e jaar ben ik via een stage bij Cross terecht gekomen en hier inmiddels alweer ruim 4 jaar werkzaam.

Geboren, getogen en woonachtig in Schiedam, met een kort uitstapje naar Rotterdam. Ik zie mezelf dan ook wel als echte Schiedammer, want eigenlijk speelt mijn hele leven zich af rondom deze stad. Mijn ouders wonen 2 straten achter Cross en voetbal ik al sinds mijn 6e in Schiedam-Noord bij vv Kethel Spaland, waar ik inmiddels ook ben toegetreden tot het bestuur en alweer 4 jaar trainer/leider ben van de “Jongens Onder 13”. Daarnaast voetballen mijn 2 broertjes in dezelfde selectie en loopt een gedeelte van mijn familie ook rond op deze club.

Je zou kunnen stellen dat ik erg ben gehecht aan mijn omgeving en daar is Cross toch ook wel een onderdeel van geworden. Ik voel me als een vis in het water rondom de werkzaamheden en vind binnen Cross het woord collega de relatie niet afdoende afschilderen. Buiten werktijd zie ik een groot gedeelte van hen namelijk ook herhaaldelijk. Zo is bijvoorbeeld mijn begeleider tijdens mijn stage inmiddels mijn teamgenoot en mijn huisgenoot in Rotterdam inmiddels mijn collega.

De sfeer binnen Cross past uitstekend bij hoe ik als persoon in het leven sta; open, eerlijk en gezellig.”

Reserveer je advertentie In gesprek met Tim Lansbergen direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!