Kerstborrel? Toost op eventmarketing!

Dat wij een voorstander zijn van kruisbestuiving via verschillende communicatiekanalen is geen geheim. De combinatie van communicatiemiddelen die elkaar aanvullen is een kritisch onderdeel van een succesvolle marketingcampagne. Gelukkig deelt de markt deze gedachtegang, anders zouden we nog eens kritisch naar onze bedrijfsnaam moeten kijken.

Eén van de ingrediënten in een crossmediale campagne is eventmarketing, hetgeen waar we in 2017 een extra uitdaging in kregen. Aanvullend op de print en online media van Bohn Stafleu van Loghum (BSL) kregen we afgelopen jaar ook de events onder onze hoede. Events binnen de verpleegkundige markt, kinderopvang en het sociale domein van merken waar we de print- en online media al jaren van vertegenwoordigen.

Een succesvolle toevoeging aan het Cross Media recept, zo blijkt. Onze klanten ontvingen de events met gejuich, namen het op in de communicatieplanning met uitverkochte informatiemarkten en wachtrijen tot gevolg. Afgelopen weken stonden de mensen te popelen om de kalender voor 2018 te ontvangen.

Wat maakt deze samenwerking in onze ogen bijzonder? De ontwikkeling die wij aan de saleskant, en BSL aan de bezoekerskant meemaakt. Zowel op sponsorvlak als op bezoekersvlak deelden we dit jaar continue onze bevindingen, luisterden we naar beide partijen en hebben we ook gehoor gegeven aan de signalen die we ontvingen.

Een hechte samenwerking die resulteerde in een stijging in sponsoren, stijging in bezoekers en een hoge tevredenheid onder beide. Een succes om trots op te zijn en een stevig fundament voor 2018.

Dat verdient een toost op de kerstborrel.

Reserveer je advertentie Kerstborrel? Toost op eventmarketing! direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!