CarVasZ

Website

titel van sepcial event

omschrijving van het event

Computable Awards 2021 small-161

Tarieven

Andere interessante titels

Bouke Drost

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Branded content opnemen in jouw campagne?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste uiting.

Wanneer: 18 november 2022
Waar: Reehorst, Ede én online via www.nvhvv-online.nl
Thema: Hart voor de zorg, zorg voor het hart

 

CarVasZ is het grootste bij- en nascholingsevenement voor de cardiovasculaire zorg in Nederland. De focus ligt op de cardiovasculaire verpleegkundigen. Afgelopen editie waren er ruim 600 bezoekers aanwezig! CarVasZ biedt de mogelijkheid tot kwalitatief contact met professionals.

 

Dit jaar is het evenement hybride. Dit biedt mogelijkheden om zowel online als face-to-face met professionals in contact te komen!

 

Informatiemarkt

Deelnemers ontvangen op een dag alle actuele en relevantie ontwikkelingen over het congresthema. Op de informatiemarkt kunnen deelnemers kennis vergaren over nieuwe producten, dienstverlening of innovaties. Als sponsor bent u als adviseur en/of product-specialist onderdeel van de congreservaring van de deelnemer.

 

Kom in contact met de doelgroep

Het congres geeft je de kans om uw kennis en kunde te etaleren bij de cardiovasculaire zorg in Nederland. Als sponsor sta je in direct contact met jouw doelgroep bij je eigen meetingpoint. Je kunt uiteraard het programma bijwonen ter bevordering van je kennis om de interactie met de professionals te vergroten.

 

NVHVV staat voor kwaliteit

Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen is een beroepsvereniging voor verpleegkundigen en degenen die beroepsmatig betrokken zijn bij de cardiovasculaire zorg. NVHVV staat voor iedere Hart- en Vaatverpleegkundige competent.

Bouke Drost

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Reserveer je advertentie CarVasZ direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!