Cross

CasVasZ.

CarVasZ is bedoeld voor alle verpleegkundigen en aanverwante beroepen die betrokken zijn bij de zorg voor hart- en vaatpatiënten in de verschillende stadia van hun ziekte.

CarVasZ

titel van sepcial event

omschrijving van het event

Computable Awards 2021 small-161

Tarieven

Andere interessante titels

Bereik met dit vakblad van de Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV)
Vakblad van de Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV).…
Bereik, boei en bind verpleegkundigen en verzorgenden met vakblad Denkbeeld
Denkbeeld Magazine, vakblad over dementie, is een populairwetenschappelijk blad dat zich richt op (de zorg voor) de mens met d…
Bereik verpleegkundigen en verzorgenden via vakblad ZorgSpeciaal
Relatietijdschrift van Hoogland Medical B.V. Hoogland Medical B.V. is een erkend medisch speciaalzaak voor hulpmiddelen en de…

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Branded content opnemen in jouw campagne?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste uiting.

CasVasZ.

CarVasZ is het grootste bij- en nascholingsevenement voor de cardiovasculaire zorg in Nederland. De focus ligt op de cardiovasculaire verpleegkundigen. Afgelopen editie waren er ruim 600 bezoekers aanwezig! CarVasZ biedt de mogelijkheid tot kwalitatief contact met professionals.

Dit jaar is het evenement hybride. Dit biedt mogelijkheden om zowel online als face-to-face met professionals in contact te komen!

Informatiemarkt
Deelnemers ontvangen op een dag alle actuele en relevantie ontwikkelingen over het congresthema. Op de informatiemarkt kunnen deelnemers kennis vergaren over nieuwe producten, dienstverlening of innovaties. Als sponsor bent u als adviseur en/of product-specialist onderdeel van de congreservaring van de deelnemer.

Kom in contact met de doelgroep
Het congres geeft je de kans om uw kennis en kunde te etaleren bij de cardiovasculaire zorg in Nederland. Als sponsor sta je in direct contact met jouw doelgroep bij je eigen meetingpoint. Je kunt uiteraard het programma bijwonen ter bevordering van je kennis om de interactie met de professionals te vergroten.

NVHVV staat voor kwaliteit.

Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen is een beroepsvereniging voor verpleegkundigen en degenen die beroepsmatig betrokken zijn bij de cardiovasculaire zorg. NVHVV staat voor iedere Hart- en Vaatverpleegkundige competent.

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Reserveer je advertentie CarVasZ direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!