Cross

CarVasZ

Wanneer: 18 november 2022
Waar: Reehorst, Ede én online via www.nvhvv-online.nl
Thema: Hart voor de zorg, zorg voor het hart

 

CarVasZ is het grootste bij- en nascholingsevenement voor de cardiovasculaire zorg in Nederland. De focus ligt op de cardiovasculaire verpleegkundigen. Afgelopen editie waren er ruim 600 bezoekers aanwezig! CarVasZ biedt de mogelijkheid tot kwalitatief contact met professionals.

 

Dit jaar is het evenement hybride. Dit biedt mogelijkheden om zowel online als face-to-face met professionals in contact te komen!

 

Informatiemarkt

Deelnemers ontvangen op een dag alle actuele en relevantie ontwikkelingen over het congresthema. Op de informatiemarkt kunnen deelnemers kennis vergaren over nieuwe producten, dienstverlening of innovaties. Als sponsor bent u als adviseur en/of product-specialist onderdeel van de congreservaring van de deelnemer.

 

Kom in contact met de doelgroep

Het congres geeft je de kans om uw kennis en kunde te etaleren bij de cardiovasculaire zorg in Nederland. Als sponsor sta je in direct contact met jouw doelgroep bij je eigen meetingpoint. Je kunt uiteraard het programma bijwonen ter bevordering van je kennis om de interactie met de professionals te vergroten.

 

NVHVV staat voor kwaliteit

Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen is een beroepsvereniging voor verpleegkundigen en degenen die beroepsmatig betrokken zijn bij de cardiovasculaire zorg. NVHVV staat voor iedere Hart- en Vaatverpleegkundige competent.

600
Bereik Events

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Bouke Drost
010 – 760 73 20, bouke@cross.nl

600
Bereik Events

Deze editen.

Neem dan contact op met Bouke Drost
010 – 760 73 20, bouke@cross.nl

Reserveer je advertentie CarVasZ direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!