Uitreiking belangrijkste IT awards in Nederland

Computable Awards

Computable Awards

Uitreiking belangrijkste IT Awards in Nederland

Tarieven

Andere interessante titels

C100 - wit
Over Computable 100 Computable 100 is de Top-100 van beste IT-bedrijven van Nederland op basis van financiële kengetallen én …
Bereik boei en bind professionals uit de IT met merk Computable
Wil jij adverteren richting IT-managers en -professionals? Het vakblad Computable bereikt IT-managers en -professionals in Ned…
Start jouw campagne in Computable Career Guide
Wil je adverteren richting IT-managers en IT-professionals? Het vakblad Computable bereikt IT-managers en -professionals in Ne…
Manon Dekker

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Branded content opnemen in jouw campagne?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste uiting.

Uitreiking belangrijkste IT awards in Nederland

Computable Awards 2022

Gefeliciteerd met jullie nominatie!

Het toont de markt dat jullie als bedrijf innoveren en kwalitatief hoogstaande of disruptieve IT oplossingen hebben geleverd. Een belangrijk moment om te vieren met jullie relaties en om mee te liften op het momentum van aandacht!

Gedurende de komende maanden krijgen jullie als bedrijf online exposure vanuit Computable. Op 5 oktober vindt de uitreiking live plaats in de Jaarbeurs, waarbij ook netwerken centraal staat. Zorg dat de markt jullie nominatie ziet, vergroot je bereik en mis het belangrijkste IT event van het jaar niet!

 

Computable Awards 2022: The Dutch Masters
Where old Dutch Masters inspire the 21th century heroes

 

Computable reikt in 2022 voor de zeventiende keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable lezers en een vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

De 2022 editie is een high end én high impact avondvullend event dat volledig in het teken staat van The Dutch Masters. We leggen de verbinding tussen oude Nederlandse meesters en hedendaagse IT helden. Vol verwondering, entertainment en ontroering nemen we jou, je collega’s en relaties mee door de tijd. We beloven dat je met een flinke dosis inspiratie en nieuwe inzichten weer naar huis gaat.

 

Waarom je het niet wilt missen

  • Uitreiking belangrijkste IT awards in Nederland.
  • Hét netwerkevent in de IT branche: nodig je klanten, partners en personeel uit.
  • Geniet van een uitgebreid diner (door onze chefkok) met spectaculaire liveshow op masterniveau, met in totaal slechts 250 plekken!
  • Multimediale exposuremogelijkheden om jouw nominatie en/of awardwinnende project onder de aandacht te brengen bij IT professionals, management en C level.
  • Nominaties en awards worden zeer hoog gewaardeerd in branche. Eerder genomineerde organisaties omschrijven dit als “een boost voor het merk”.
  • Winnaars krijgen spreektijd op het podium bij TBX (opvolger IT vakbeurs Infosecurity) t.w.v. €3.000,-

 

Exposure mogelijkheden

Zichtbaarheid verhogen en/of profileren als Thought Leader in de Computable community, bij branchegenoten én potentiële klanten?
Kies dan voor een van onze exposure pakketten: platinum, gold of silver.

 

Manon Dekker

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Reserveer je advertentie Computable Awards direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!