Cross

Computable Awards: Uitreiking belangrijkste IT awards in Nederland.

Computable reikt op 30 oktober 2023 voor de achttiende keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, technologieën, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers en een vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De editie van 2023 is een high end én high impact avondvullend event dat volledig in het teken staat van de Age of Discovery. Voor iemand die achttien wordt veranderen er veel dingen. Het allerbelangrijkste is dat iemand op eigen benen komt te staan en zelfstandig beslissingen mag nemen. Tijdens de achttiende editie van de Computable Awards vieren we de start van deze ontdekkingsreis op zowel digitaal als culinair vlak en in het entertainment.

Computable Awards

Computable Awards

  • Uitreiking belangrijkste IT-awards in Nederland!
  • Hét netwerkevent in de IT-branche: nodig je klanten, partners en personeel uit. Geniet van een culinaire ontdekkingsreis (door onze chefkok) en ben aanwezig bij de spectaculaire liveshow voor een digital discovery
  • Nominaties en awards worden zeer hoog gewaardeerd in branche. Een nominatie bij of het winnen van de Computable Awards wordt omschreven als een boost voor het merk
  • Multimediale exposuremogelijkheden om je nominatie en/of award-winning case onder de aandacht te brengen bij IT-professionals, -management en C level.
  • Winnaars krijgen de kans deel te nemen aan het winnaarsartikel dat verschijnt in de jaargids Computable 100 (oplage 35.000).

Tarieven

Andere interessante titels

Bereik boei en bind professionals uit de IT met merk Computable
Wil jij adverteren richting IT-managers en -professionals? Het vakblad Computable bereikt IT-managers en -professionals in Ned…
C100 - wit
Over Computable 100 Computable 100 is de Top-100 van beste IT-bedrijven van Nederland op basis van financiële kengetallen én …
Start jouw campagne in Computable Career Guide
Wil je adverteren richting IT-managers en IT-professionals? Het vakblad Computable bereikt IT-managers en -professionals in Ne…

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons op 010 – 74 21 020 of stuur een e-mail naar info@cross.nl.

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Branded content opnemen in jouw campagne?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste uiting.

Computable Awards: Uitreiking belangrijkste IT awards in Nederland.

Computable start het nominatieproces voor de Computable Awards 2023!

De komende drie maanden zijn kandidaten aan te wijzen in zestien verschillende categorieën. Computable zoekt aansprekende voorbeelden in de ict-markt, zoals projecten, technologieën, producten, bedrijven én personen.
Om een inzending te doen wordt er gebruik gemaakt van een speciale aanmeldmodule. Binnen de Computable Awards 2023 wordt er een tweedeling gemaakt tussen inzendingen die over oplossingen en personen gaan en over projecten of trajecten. In totaal zijn er zestien categorieën waarvoor kandidaten kunnen worden aangedragen. Er mogen een onbeperkt aantal verschillende inzendingen per organisatie of persoon worden gedaan, het meerdere keren indienen van eenzelfde voordracht wordt afgeraden. Meerdere keren dezelfde inzending betekent dat het juryteam van de Computable Awards 2023 een keuze moet gaan maken in welke categorie een eventuele nominatie dan het beste past.

Planning 2023
Het proces rondom de Computable Awards is complex. Er is een fase van indienen, beoordelen, communiceren, stemmen en uiteraard uitreiken. Dit laatste gaat plaatsvinden op maandag 30 oktober 2023.

Zoals gezegd zijn er meerdere fases die belangrijk zijn. Doordat de uitreiking eind oktober gaat plaatsvinden, ziet het gehele voorafgaande proces er als volgt uit:

Waarom je het niet wilt missen
– Uitreiking belangrijkste IT awards in Nederland.
– Hét netwerkevent in de IT branche: nodig je klanten, partners en personeel uit.
– Geniet van een uitgebreid diner (door onze chefkok) met spectaculaire liveshow op masterniveau, met in totaal slechts 250 plekken!
– Multimediale exposuremogelijkheden om jouw nominatie en/of awardwinnende project onder de aandacht te brengen bij IT professionals, management en C level.
– Nominaties en awards worden zeer hoog gewaardeerd in branche. Eerder genomineerde organisaties omschrijven dit als “een boost voor het merk”.
– Winnaars krijgen spreektijd op het podium bij TBX (opvolger IT vakbeurs Infosecurity) t.w.v. €3.000,-

Exposure mogelijkheden
Zichtbaarheid verhogen en/of profileren als Thought Leader in de Computable community, bij branchegenoten én potentiële klanten?
Kies dan voor een van onze exposure pakketten: platinum, gold of silver.

Computable Awards 2023
Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2023!

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Reserveer je advertentie Computable Awards direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!