Cross

De Neuroloog

De Neuroloog is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). In de wereld van de neurologie is dit tijdschrift een van de meest prominente communicatieplatformen. De Neuroloog wordt sinds 1994 in samenwerking met de vereniging gemaakt. Het tijdschrift bericht over verenigingszaken en ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, diagnostiek en behandeling, beroepsuitoefening, richtlijnen en beleid. Daarnaast biedt het blad een forum voor vakinhoudelijke discussie en uitwisseling.

Het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar in een oplage van 1.700 exemplaren.

Website

De Neuroloog Online is het digitale platform van het tijdschrift De Neuroloog. Het bevat alle artikelen uit het tijdschrift, die toegankelijk zijn via een uitgebreide zoekmachine. Dit is ook de plek waar eventuele voorpublicaties geplaatst worden.

Nieuwsbrief

Bij elke uitgave van De Neuroloog versturen wij twee nieuwsbrieven naar alle neurologen, zodat zij rechtstreeks vanuit hun e-mail kunnen doorklikken naar de volledige artikelen op onze website. Wij versturen de nieuwsbrief naar alle leden van de NVN, andere geïnteresseerde medisch specialisten en overige stakeholders in de neurologie.

 

De Neuroloog is een titel van BPM Medica.

1.600
Bereik Print
1.500
Bereik Online

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Miletson de Freitas
010 – 742 10 23, miletson@cross.nl

1.600
Bereik Print
1.500
Bereik Online

Deze editen.

Neem dan contact op met Miletson de Freitas
010 – 742 10 23, miletson@cross.nl

Welke doelen wil jij bereiken?

Cross Tipt: 3 tips van Arlan

Reserveer je advertentie De Neuroloog direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!