Cross

De Psychiater

De Psychiater is het officiële ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). In de wereld van de psychiatrie is het al ruim 25 jaar één van de meest prominente communicatieplatformen. De Psychiater wil zowel de communicatie binnen de doelgroep bevorderen als voor de psychiatrie relevante ontwikkelingen en onderzoeken in een breder perspectief plaatsen.

De Psychiater onderscheidt zich van andere bladen door de lezers op de hoogte te houden van voor de psychiatrie relevante medische, beleidsmatige, maatschappelijke, ethische en juridische ontwikkelingen. De redactieraad wordt gevormd door zeven NVvP-leden en één NVvP-(bestuurs)lid dat optreedt als hoofdredacteur.

 

De Psychiater Online is het digitale platform van het tijdschrift De Psychiater. De website bevat alle artikelen die ooit in het tijdschrift zijn verschenen, doorzoekbaar met behulp van een zoekmachine.

Bij alle uitgaven van De Psychiater ontvangen de abonnees ook een nieuwsbrief per mail. Zo hoeven zij niet de website in de gaten te houden, maar brengen wij ze direct op de hoogte wanneer een nieuwe publicatie is verschenen.

 

De Psychiater is een titel van BPM Medica.

3.896
Bereik Print
4.000
Bereik Website
3.600
Bereik Nieuwsbrief

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Miletson de Freitas
010 – 742 10 23, miletson@cross.nl

3.896
Bereik Print
4.000
Bereik Website
3.600
Bereik Nieuwsbrief

Deze editen.

Neem dan contact op met Miletson de Freitas
010 – 742 10 23, miletson@cross.nl

Reserveer je advertentie De Psychiater direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!