Cross

Jaarcongres Management Kinderopvang

Management Kinderopvang en Kinderopvangtotaal vormen het grootste platform voor (management) professionals binnen de kinderopvang. Middels dit platform worden ruim 55.000 professionals in de sector geïnformeerd over de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in het vakgebied. Management Kinderopvang en Kinderopvangtotaal bestaan uit een vakblad, bijbehorende website, congressen en e-nieuwsbrief die tweemaal per week verschijnt. Initiatiefnemer is uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum.

 

Kom in contact met de doelgroep

Het congres geeft u de kans om uw kennis en kunde te etaleren bij management professionals in de kinderopvang. Als sponsor staat u in direct contact met uw doelgroep bij uw eigen meetingpoint. U kunt uiteraard het programma bijwonen ter bevordering van uw kennis om de interactie met de doelgroep te vergroten.

 

Informatiemarkt

Deelnemers ontvangen op een dag alle actuele en relevantie ontwikkelingen over het congresthema. Op de informatiemarkt kunnen deelnemers kennis vergaren over nieuwe producten, dienstverlening of innovaties. Als sponsor bent u als adviseur en/of productspecialist onderdeel van de congreservaring van de deelnemer.

 

BINNENKORT VIND JE HIER MEER INFORMATIE OVER DIT MERK

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lindy Broekmans
010 760 73 21, lindy@cross.nl

BINNENKORT VIND JE HIER MEER INFORMATIE OVER DIT MERK

Deze editen.

Neem dan contact op met Lindy Broekmans
010 760 73 21, lindy@cross.nl

Reserveer je advertentie Jaarcongres Management Kinderopvang direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!