Cross

Kinderopvang

Platform Kinderopvang

Kinderopvang is een maandelijks verschijnend vakblad dat werkers in de kinderopvang nodig hebben bij hun verantwoordelijke taak: het groepsgewijs opvoeden en verzorgen van andermans kinderen.

Kinderopvang is het beste vakblad voor pedagogisch medewerkers in de sector, straalt de professionaliteit van de doelgroep uit en ondersteunt pedagogisch medewerkers in hun werk naast artikelen met de actuele website www.kinderopvangtotaal.nl met emailnieuwsbrieven, praktische boeken en congressen.

Doelgroep

Kinderopvang wordt gezonden aan: pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang; coördinatoren en werkbegeleiders van gastouderprojecten; directies en bestuurders van kinderopvangorganisaties; ondernemingsraadsleden en personeelsfunctionarissen; gemeenteraadsleden en beleidsambtenaren; vakbeweging en werkgeversorganisaties; ondersteunings- en bemiddelingsorganisaties; studenten aan een MBO- of HBO-opleiding in de kinderopvang.

Website

De website voor professionals in de kinderopvang, verbonden aan de vakbladen Kinderopvang en Management Kinderopvang, biedt haar gebruikers, naast het laatste nieuws ook blogs van voorlopers binnen de verschillende doelgroepen, activiteitentips en nieuwsdossiers.

Nieuwsbrief

Twee keer per week, op maandag en donderdag, verstuurt de redactie van Kinderopvang en Management Kinderopvang een e-nieuwsbrief. Met deze e-nieuwsbrief blijft de abonnee op de hoogte van actueel nieuws, nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang en wet- en regelgeving.

Topsprekers in de Kinderopvang

Het platform organiseert jaarlijks het evenement Topsprekers in de Kinderopvang.

Op 17 juni staan vier nieuwe topsprekers klaar om de bezoekers de laatste inzichten bij te brengen over de ontwikkeling van het jonge kind tijdens het congres Topsprekers in de Kinderopvang! Tijdens deze dag worden pedagogisch medewerkers en managers verrijkt met lezingen over actuele thema’s binnen de kinderopvang.

Platform Kinderopvang is een titel van Bohn Stafleu van Loghum

2.400
Bereik Print
180.698
Bereik Website
24.600
Bereik Nieuwsbrief
700
Bereik Event

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lindy Broekmans
010 760 73 21, lindy@cross.nl

2.400
Bereik Print
180.698
Bereik Website
24.600
Bereik Nieuwsbrief
700
Bereik Event

Deze editen.

Neem dan contact op met Lindy Broekmans
010 760 73 21, lindy@cross.nl

Reserveer je advertentie Kinderopvang direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!