Cross

Management Kinderopvang

Vakblad Management Kinderopvang

Management Kinderopvang richt zich op het management en beleidsmakers in de kinderopvang. Het vakblad brengt de lezers op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector kinderopvang, best practices en relevant wetenschappelijk onderzoek. De praktische artikelen geven het (midden)management tools om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Het geeft managers en beleidsmakers een compleet beeld van de actuele onderwerpen die in de sector spelen en geeft hen handvatten om hun beleid te toetsen op actuele en toekomstige ontwikkelingen.

Doelgroep

Management Kinderopvang wordt gestuurd naar directie, bestuur en/of management van kinderopvanginstellingen; (beleids) medewerkers van ondersteunende stichtingen, verenigingen en instellingen; gemeenteambtenaren; hoofden kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouderbureaus, buitenschoolse opvang.

 

Jaarcongres Management Kinderopvang

Naast het vakblad, inspireert het merk de managers en beleidsmakers in de kinderopvang ook middels het Jaarcongres Management Kinderopvang.

Op 9 september 2022 wordt in de Reehorst in Ede de 20ste editie van het Jaarcongres Management Kinderopvang gehouden. Dit jaar gaan we in op goed werkgeverschap, maar ook op hoe de toekomst van de kinderopvang er uit ziet. De managers worden gedurende deze dag verreikt met nieuwe praktische informatie via verschillende lezingen en workshops.

 

Platform Management Kinderopvang is een titel van Bohn Stafleu van Loghum

1.300
Bereik Print
400
Bereik Event

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Lindy Broekmans
010 760 73 21, lindy@cross.nl

1.300
Bereik Print
400
Bereik Event

Deze editen.

Neem dan contact op met Lindy Broekmans
010 760 73 21, lindy@cross.nl

Reserveer je advertentie Management Kinderopvang direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!