Cross

Een nieuwe standaard voor het beluisteren van medische podcasts.

Podcastplatform voor én door professionals werkzaam in de zorg. Met een handige app waarmee jouw favoriete medische podcast altijd binnen handbereik is.

MedFeed

65
Kanalen
9000
Abonnees
776
Podcasts

Podcasts

MedFeed podcasts is een platform waarop podcasts staan voor én door professionals werkzaam in de zorg. Met een selectie van diverse bronnen biedt MedFeed Podcasts een gevarieerd overzicht van medische podcasts. Naast het aanbod van externe bronnen heeft MedFeed ook diverse Original series die onder redactionele verantwoordelijkheid van Medisch Contact vallen. MedFeed is een samenwerking tussen Cross en Medisch Contact.

Tarieven

Andere interessante titels

Medisch Contact is met weekblad, boeken, websites, nieuwsbrieven en via social media hét multimediale platform voor artsen. Me…
Bereik, bind en boei de Neuroloog
De Neuroloog is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). In de wereld van de neurologie …
KoffieCo de podcast
KoffieCo de Podcasts 127 afleveringen. Interviews met de meest inspirerende artsen van Nederland! De medisch specialist en AI…

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons op 010 – 74 21 020 of stuur een e-mail naar info@cross.nl.

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Branded content opnemen in jouw campagne?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste uiting.

Een nieuwe standaard voor het beluisteren van medische podcasts.

MedFeed podcasts is een platform waarop podcasts staan voor én door professionals werkzaam in de zorg. Met een selectie van diverse bronnen biedt MedFeed Podcasts een gevarieerd overzicht van medische podcasts. Naast het aanbod van externe bronnen heeft MedFeed ook diverse Original series die onder redactionele verantwoordelijkheid van Medisch Contact vallen.

MedFeed is een samenwerking tussen Cross en Medisch Contact.

Doelgroep
MedFeed richt zich op alle artsen (medisch specialisten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor maatschappij en gezondheid, bedrijfs- en verzekeringsartsen, aiossen, aniossen en basisartsen), Apothekers, Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten.

Cijfers
Juni 2021 was de lancering van het platform. In één jaar tijd is MedFeed flink gegroeid. Inmiddels (juni 2022) heeft MedFeed:

Meer dan 9.000 abonnees
Ongeveer 250 nieuwe abonnees per maand
Meer dan 60 kanalen
Meer dan  775 podcasts

Zie jij in het medium podcasts een kans voor jouw merk, of wil je meer informatie? Plan een afspraak met me in, of vul onderstaand formulier in; dan neem ik contact met jou op.

Wil je meer weten over de podcast algemeen? Die informatie vind je hier.

 

Virtueel kopje koffie met

?

Wil je meer weten over het bereiken, boeien en binden van jouw klanten via dit merk?

Reserveer je advertentie MedFeed direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!