Cross

NUVO

NUVO Website

Op NUVO.nl kunnen alle opticiens terecht voor actuele artikelen met nieuws uit de branche. Het afgelopen jaar heeft de NUVO alle informatie rondom het coronavirus en het door hen gemaakte protocol openbaar gemaakt. Hier is veelvoudig gebruik van gemaakt. NUVO-leden hebben een eigen inlogcode en kunnen terecht voor informatie over alles waar ze als ondernemer mee te maken krijgen. Ook informatie over het optiekonderwijs, de NUVO Academie en de kwaliteit van de branche staat op deze site.

 

NUVO Nieuwsbrief

Elke week verschijnt de nieuwsbrief van NUVO. In de nieuwsbrief besteedt de redactie aandacht aan relevante ontwikkelingen in de markt, de actuele agenda en ledennieuws. De NUVO nieuwsbrief wordt verstuurd aan de daadwerkelijke leden van de NUVO die hiervoor zijn ingeschreven en niet aan hun medewerkers. Hierdoor is het adressenbestand heel zuiver en alle ontvangers hiervan zijn decision makers.

 

NUVO Optiekwijzer

Het “NUVO -boekje” is de gids voor alle NUVO-leden waar alle gegevens van merken en optiekleveranciers in staan. Een groot voordeel van de Optiekwijzer, is dat deze het gehele jaar door gebruikt wordt door de opticien. De gegevens zijn ook online te raadplegen via www.nuvo-optiekwijzer.nl. De Optiekwijzer is extra geschikt voor het onder de aandacht brengen van een boodschap die u het gehele jaar door wenst uit te dragen.

 

Meer opticiens bereiken, boeien en binden? Kijk ook eens naar vakblad Oculus, dat wordt uitgegeven door NUVO.

5.550
Bereik Website
590
Bereik Nieuwsbrief
2.000
Bereik Optiekwijzer

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Sjaak Bruins
010 – 742 10 20, sjaak@cross.nl

5.550
Bereik Website
590
Bereik Nieuwsbrief
2.000
Bereik Optiekwijzer

Deze editen.

Neem dan contact op met Sjaak Bruins
010 – 742 10 20, sjaak@cross.nl

Reserveer je advertentie NUVO direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!