Cross

OK Visie

OK Visie Magazine

OK Visie Magazine (voorheen OK Operationeel) heeft oog voor het perspectief van anesthesiologie, chirurgie en operatiekamerpersoneel in de brede zin van het woord, en bevordert hiermee de interactie en synergie tussen verschillende beroepsgroepen binnen het OK-complex. Het vakblad informeert de lezer optimaal over nieuwe producten, technieken en werkprocedures op de OK. Tevens zorgt OK Visie Magazine voor uitwisseling van ervaringen en schenkt het aandacht aan de impact van ontwikkelingen binnen het vak op de dagelijkse praktijk.

 

OK Visie Online

OKvisie.nl is het online platform voor iedereen die op de OK werkt. Met het laatste nationale en internationale oknieuws, blogs, vacatures en evenementen biedt het iedere OK-professionals een compleet overzicht van wat er speelt in de dynamische wereld van de OK. Al deze content is sinds kort ook beschikbaar in de nieuwe, gratis te downloaden, OK Visie App. De doelgroep is met de website en de online nieuwsbrief volledig up-to-date.

 

OK Visie Krant

De OK Visie Krant is de nieuwe loot aan de stam van het OK Visie nieuwsplatform voor de OK professional in Nederland. De OK professionals worden iedere maand bijgepraat over de achtergronden van het nieuws van de wereld van de OK. Verhalen, interviews en rubrieken worden in een persoonlijke context geplaatst, zodat de lezers zich erin zullen herkennen. De nieuwe maandelijkse krant van OK Visie wil zowel de OK professionals in een ondersteunende rol, als ook de medisch specialist bereiken, kortom de volgers van okvisie.nl. Om bovenstaande doelstelling te bereiken is er gekozen voor een vast en herkenbaar format, waarin ook ruimte is voor life-style items.

 

OK Visie is een titel van Y-publicaties.

4.000
Bereik Print
6.545
Bereik Website
1.321
Bereik Nieuwsbrief

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Sjaak Bruins
010 – 742 10 20, sjaak@cross.nl

4.000
Bereik Print
6.545
Bereik Website
1.321
Bereik Nieuwsbrief

Deze editen.

Neem dan contact op met Sjaak Bruins
010 – 742 10 20, sjaak@cross.nl

Reserveer je advertentie OK Visie direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!