Cross

Podopost

Podopost Vakblad

Podopost is het grootste vakblad voor de pedicure in Nederland. Tien keer per jaar ontvangen abonnees vakgerichte artikelen en praktijkverhalen geschreven door ervaren vakgenoten. De voetzorg komt breed aan de orde inclusief medische en cosmetische voetverzorging. Behalve kennis die onontbeerlijk is voor een goede vakuitoefening besteedt de titel aandacht aan (product)nieuws, ervaringsverhalen en ondernemerszaken. De brancheorganisatie ProVoet verzorgt in elk nummer een katern met ledennieuws. Met Podopost en de bijbehorende website www.podopost.nl heeft de professionele voetverzorger alle relevante vakkennis bijeen. Een nieuwsbrief die 20 keer per jaar verschijnt completeert het multimediale aanbod.

 

Podopost Online

Podopost.nl is dé website voor (medisch) pedicures en voetverzorgers met alle informatie die van belang is voor de uitvoering van het vak en de praktijkvoering.

De e-mailnieuwsbrief wordt 20 keer per jaar verstuurd naar ruim 3700 abonnees, die zelf actief de nieuwsbrief hebben aangevraagd. Gemiddeld opent 41% van de nieuwsbrief-abonnees de e-mailnieuwsbrieven en klikt 43% door op één of meerdere items. Dit is een uitstekende score.

 

Podopost is een titel van Bohn Stafleu van Loghum.

12.750
Bereik Print
7.893
Bereik Website
3.987
Bereik Nieuwsbrief

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Thijs de Koning
010 – 760 73 26, thijs@cross.nl

12.750
Bereik Print
7.893
Bereik Website
3.987
Bereik Nieuwsbrief

Deze editen.

Neem dan contact op met Thijs de Koning
010 – 760 73 26, thijs@cross.nl

Reserveer je advertentie Podopost direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!