Cross

Podosophia

Podosophia Magazine

Podosophia is hét vakblad voor podotherapeuten en stelt zich ten doel om de beroepsgroep te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Naast specialistische vakinhoudelijke informatie bevat Podosophia achtergrondverhalen over ontwikkelingen in het vak, de zorg in het algemeen en artikelen over praktijkvoering en ondernemerschap. Wetenschappelijke artikelen slaan de brug naar de praktijk. Uw organisatie wordt geassocieerd met het betrouwbare karakter van Podosophia. Podosophia is positief, actueel en exclusief.

Podosophia E-nieuwsbrief

De e-nieuwsbrief van Podosophia verschijnt 3x per jaar. Deze blikt vooruit op de inhoud van het aanstaande magazine en geeft een update van (wetenschappelijk) nieuws voor podotherapeuten.
Naast deze nieuwsbrieven verschijnen er op verzoek van relaties special newsletters.
Podosophia wordt gelezen door podotherapeuten en biedt ook relevante vakinformatie voor sportartsen, bewegingswetenschappers, docenten, revalidatieartsen en voetverzorgers die hun kennis willen verbreden. Podosophia gaat naar alle leden van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

 

 

Podosophia is een titel van Bohn Stafleu van Loghum.

1.450
Bereik Print
11.818
Bereik Online

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Thijs de Koning
010 – 760 73 26, thijs@cross.nl

1.450
Bereik Print
11.818
Bereik Online

Deze editen.

Neem dan contact op met Thijs de Koning
010 – 760 73 26, thijs@cross.nl

Reserveer je advertentie Podosophia direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!