Cross

V&VN

V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. V&VN Magazine en nieuwsbrief zijn de media voor de grootste beroepsgroep in Nederland.

V&VN Magazine en nieuwsbrief garanderen een mix van vaste rubrieken en variabele onderwerpen met als doel deze nog altijd groeiende beroepsgroep te informeren en inspireren en besteedt aandacht aan de zorg in Nederland, het vak, na- en bijscholing, de beleving en de ontwikkelingen.

Iedere donderdag stuurt V&VN haar leden een nieuwsbrief met het meest actuele nieuws voor de beroepsgroep, interessante artikelen, aangrijpende blogs en geplande evenementen en scholingen.

V&VN Magazine is hét verenigingstijdschrift voor alle leden van V&VN. Vier keer per jaar valt er een themanummer op de mat, vol actuele onderwerpen, prikkelende vak inhoud en ervaringen van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Onderaan deze pagina vind je het archief en het meest recente nummer.

 

V&VN is een titel van Bohn Stafleu van Loghum

110.000
Bereik Print
100.378
Bereik Nieuwsbrief

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

Neem dan contact op met Kevin Pols
010 742 10 23, kevin@cross.nl

110.000
Bereik Print
100.378
Bereik Nieuwsbrief

Deze editen.

Neem dan contact op met Kevin Pols
010 742 10 23, kevin@cross.nl

Reserveer je advertentie V&VN direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!