Nieuws: Cross actief in IT-sector

YES, wát een nieuws!

 

We hebben een nieuwe titel mogen toevoegen aan ons portfolio. En dat niet alleen, want met deze titel, betreden we ook direct een – voor ons – nieuwe sector: de IT.

 

We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat vakblad Computable, een titel van Jaarbeurs, nu onderdeel uitmaakt van ons portfolio!

Ons team is vol enthousiasme bezig om organisaties te helpen met het bereiken, boeien en binden van IT-professionals via de vele mogelijkheden die Computable te bieden heeft. 

Meer weten over het platform Computable? Lees dan verder.

 

 

Over Computable

 

Computable is hét onafhankelijke mediaplatform voor de ICT-professional en de ICT-manager. Het merk informeert deze professionals via de website, het magazine, de e-nieuwsbrief en het evenement; de Computable Awards.

 

Computable.nl

Computable.nl ondersteunt dagelijks via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ICT-professional en de ICT-manager. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, whitepapers, opinies en achtergronden. Uniek is de samenwerking met ruim 1000 geselecteerde experts uit de ICT-markt, waarmee unieke user generated content wordt gegenereerd voor de circa 250.000 unieke bezoekers per maand. Door de sterke kennis van deze experts kunnen ICT’ers online de dialoog met elkaar aangaan.

 

Computable Magazine

Computable Magazine is een onafhankelijk ICT-vakblad specifiek gericht op ICT-managers en ICT-beslissers over marktontwikkelingen, opinies, ICT-projecten in de automatisering en specifieke branches als de logistieke markt, het onderwijs, de overheid en de gezondheidszorg. Elke editie worden specifieke thema’s uitgelicht via dossiers, ondersteund met onderzoeken, verdiepende artikelen, interviews met experts, case studies en opiniestukken. In juni verschijnt ieder jaar de speciale uitgave Computable Career Guide met aandacht voor de beste ICT-werkgevers en ICT-opleiders van Nederland. In december maakt Computable jaarlijks de 100 krachtigste ICT-bedrijven van Nederland bekend in de Computable 100.

 

Computable Awards

Op dinsdag 5 oktober 2022 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de 17e keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

 

We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking en helpen Computable graag verder! 

 

Meer weten over de communicatiemogelijkheden van het merk? Of wil je adverteren? Klik dan hier

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor uitgeverijen en beroepsverenigingen? Lees hier meer over hoe we jou kunnen ontzorgen. 

 

Reserveer je advertentie Nieuws: Cross actief in IT-sector direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!