Op naar de Cross Camping!

Afgelopen donderdag en vrijdag zijn wij met het hele team erop uit geweest.

Een aantal weken geleden kreeg iedereen een brief op de deurmat. Hierin stond dat we naar de Cross Camping zouden gaan. Iedereen had zijn deken en dikke trui mee, want ’s avonds koelt het flink af. Maar gelukkig bleken deze totaal overbodig.

We gingen allereerst naar Oesterdam. Hier werden de plannen van het komende jaar gepresenteerd. Na deze presentaties kwam het hoge woord eruit: we gaan niet naar de camping, we blijven in dit hotel!

 

Marcella vertelt:

“Toen dacht ik echt, meen je dit? Ik had mijn hele koffer volgestopt met truien en dekens, haha! Wel super leuk dat we op zo’n mooie locatie mochten verblijven en dat we ‘s nachts niet op een luchtbedje hoefden te slapen.”

 

De rest van de dag hebben we op het terras gezeten, spelletjes gedaan, gelachen en ’s avonds een hapje gegeten bij een restaurant in Bergen op Zoom:

“We hebben zo’n geluk gehad met het weer. De hele middag scheen de zon! Het was erg gezellig met het hele team bij elkaar. Lekker gekletst met iedereen en natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes.”

 

De volgende dag…

“Wij wisten niet wat we gingen doen. De enige hint die wij kregen was: doe een water- en winddichte jas aan. Uiteindelijk waren wij belandt op een mooi zeilschip. Hier hebben wij de hele dag op mogen vertoeven. Toen iedereen uitgewaaid was, gingen wij met de bus weer terug naar kantoor. Maar wat waren deze twee dagen geslaagd zeg! Enorm genoten!”

Reserveer je advertentie Op naar de Cross Camping! direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!