Wie we zijn

Cross is een fullservice marketingbureau. We helpen onze klanten om professionals te bereiken, boeien en binden. Dit doen we met het adviseren over de juiste multimediacampagnes, met het meedenken bij marketing-, communicatie- en verkoopvraagstukken en met het maken van krachtige content. 

Dit doen we op een persoonlijke manier, we zijn betrokken bij onze klanten, en vinden het belangrijk dat klanten één aanspreekpunt hebben. Zo ontstaan korte lijnen in het contact, wordt een relatie opgebouwd en hebben klanten altijd een gezicht bij het merk Cross.

We vinden een duurzame klantrelatie belangrijk. We zijn er niet alleen voor het succes op de korte termijn, maar helpen onze klanten graag voor een langere tijd: Niet voor die ene campagne, maar graag na een analyse van een campagne, ook weer met de volgende. Niet bij dat ene webinar, maar ook graag weer bij een volgend moment waarop professionals bereikt worden. Niet voor één jaar, maar het liefst gaan we met onze klanten meerdere jaren samen op weg. 

Onze instelling is: ‘We fixen het’. We komen onze afspraken na en schrikken niet van eventuele obstakels die we onderweg tegenkomen. We zijn behulpzaam, ook wanneer we tegen zaken aanlopen die we wellicht niet eerder hebben hoeven op te lossen. In dat geval zoeken we met de klant uit wat de beste oplossing is en hoe we die oplossing het best kunnen vormgeven. We kunnen hierbij vertrouwen op de kennis en kunde van ons team, onze jarenlange ervaring met vakmedia, B2B marketing, contentcreatie en onze drive om te ontwikkelen. 

We zijn een ondernemende organisatie, niet afwachtend, maar proactief in het verzilveren van kansen. We zetten daarmee de trend en lopen voorop als het gaat om vakmedia, B2B marketing en contentcreatie. Wij willen onze klanten inspireren en laten zien dat er meer mogelijk is dan ze in eerste instantie zouden denken. We zijn specialist als het gaat om media- en eventsales, marketingadvies en opzetten en begeleiden van de totstandkoming van relevante content voor professionals. 

Jij wilt professionals bereiken, boeien en binden en wij helpen jou graag!

Waar kunnen we onze klanten mee helpen

Kunnen we je helpen met het opzetten van een campagne, het bedenken van een concept of het creëren van content?

Het Cross team

Reserveer je advertentie Wie we zijn direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!