Samenwerken in Coronatijd

Effectief vergaderen via MS Teams, Zoom of één van de andere kanalen, je aandacht verdelen tussen je collega’s en de huishoudelijke taken…Corona heeft onze capaciteiten op meerdere fronten uitgedaagd, maar vandaag delen we geen tips over thuiswerken en hoe het team van Cross dit aanpakt.

Wat we wel graag willen delen is hoe wij als bedrijf juist ook de leuke momenten met elkaar behouden.

Samenwerken is een belangrijke kernwaarde van Cross en wie ons bedrijf goed kent, weet dat we, naast de productiviteit dit dit oplevert, de maandelijkse borrel hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens de herfst- en wintermaanden kletsen we bij in onze gezellige borrelkelder en in de zomermaanden genieten we van de zon op het terras achter ons kantoor. Helaas moeten we deze gezellige momenten nu missen. Gelukkig kwam daar afgelopen week weer even verandering in.

Afgelopen week waren wij weer één team, maar dan op afstand en hadden wij een digiborrel. Tim en Miletson hadden ervoor gezorgd dat iedereen thuis een borrelpakket ontvangen had en ook tijdens deze gezellige meeting zorgden zij voor vermaak. Het team werd opgedeeld in groepen en streed tegen elkaar in een hoogwaardige pubquiz, waarin zowel de kernwaarden als verschillende collega’s aan bod kwamen. Op deze manier waren we op afstand toch weer even met het hele team verbonden.

Reserveer je advertentie Samenwerken in Coronatijd direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!