Cross

Stage – Contentmarketing

Stage Contentmarketing

Schiedam

32 – 40 uur

3-6 maanden

Droom jij van een stage bij een groeiend bedrijf in B2B-marketing? Zoek niet verder, want Cross is op zoek naar een enthousiaste stagiair die mee komt werken binnen ons marketingteam en onze diensten met pakkende content onder de aandacht brengt bij onze doelgroep.

Wat zijn je taken?

  • Content creatie: je houdt je bezig met het maken van video, blogs, customer cases en showreels voor de website, e-mail en LinkedIn;

  • Media design: ondersteuning bij grafisch ontwerp van marketingmateriaal;

  • Online marketing: ondersteuning bij e-mailmarketing en LinkedIn-campagnes.

Zijn we een match?

Wij bieden jou:

Pijl De kans om heel veel verschillende content te maken en te zien wat voor effect dat heeft;

Pijl Directe samenwerking met onze ervaren Content marketeer;

Pijl Een plek op kantoor en mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken;

Pijl Stagevergoeding van €300,- bruto per maand;

Pijl De kans om te ontdekken wat jij het leukst vindt binnen contentmarketing;

Pijl En, uiteraard, deelname aan alle Cross-uitjes en borrels.

Wij zoeken iemand met:

Pijl Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

Pijl Oog voor detail;

Pijl ‘Ik fix het’-mentaliteit;

Pijl Teamspirit;

Pijl Vooral een flinke dosis enthousiasme.

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden en wil je graag stage lopen?

Stuur een mailtje naar maaike@cross.nl waarin je jezelf voorstelt. Wat vindt jij leuk aan marketing, wat zou je graag willen leren en wat wordt er verwacht vanuit je opleiding? Als je al een portfolio of LinkedInprofiel hebt, mag je die ook meesturen.

We plannen een (online) gesprek met je in en als we allebei enthousiast zijn, nodigen we je uit op ons kantoor in Schiedam. 

 

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Cross? Neem een kijkje achter de schermen op Instagram.

Heb je nog vragen over de stage? Je mag altijd even bellen naar Maaike Velt, 010 – 742 1020.

Over Cross

Cross is een fullservice marketingbureau. We helpen onze klanten om professionals te bereiken, boeien en binden. Dit doen we met het adviseren over de juiste multimediacampagnes, met het meedenken bij marketing-, communicatie- en verkoopvraagstukken en met het maken van krachtige content.

Dit doen we op een persoonlijke manier, we zijn betrokken bij onze klanten en vinden het belangrijk dat klanten één aanspreekpunt hebben. Zo ontstaan korte lijnen in het contact, wordt een relatie opgebouwd en hebben klanten altijd een gezicht bij het merk Cross.

We vinden een duurzame klantrelatie belangrijk. We zijn er niet alleen voor het succes op de korte termijn, maar helpen onze klanten graag voor een langere tijd: Niet voor die ene campagne, maar graag na een analyse van een campagne, ook weer met de volgende. Niet bij dat ene webinar, maar ook graag weer bij een volgend moment waarop professionals bereikt worden. Niet voor één jaar, maar het liefst gaan we met onze klanten meerdere jaren samen op weg.

Onze instelling is: ‘We fixen het’. We komen onze afspraken na en schrikken niet van eventuele obstakels die we onderweg tegenkomen. We zijn behulpzaam, ook wanneer we tegen zaken aanlopen die we wellicht niet eerder hebben hoeven op te lossen. In dat geval zoeken we met de klant uit wat de beste oplossing is en hoe we die oplossing het best kunnen vormgeven. We kunnen hierbij vertrouwen op de kennis en kunde van ons team, onze jarenlange ervaring met vakmedia, B2B marketing, contentcreatie en onze drive om te ontwikkelen.

We zijn een ondernemende organisatie, niet afwachtend, maar proactief in het verzilveren van kansen. We zetten daarmee de trend en lopen voorop als het gaat om vakmedia, B2B marketing en contentcreatie. Wij willen onze klanten inspireren en laten zien dat er meer mogelijk is dan ze in eerste instantie zouden denken. We zijn specialist als het gaat om media- en eventsales, marketingadvies en opzetten en begeleiden van de totstandkoming van relevante content voor professionals.

Met Cross kom je verder!

Reserveer je advertentie Stage – Contentmarketing direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!