Visus heet vanaf vandaag de Optometrist

Visus heet vanaf vandaag De Optometrist. Het volledig vernieuwde magazine van de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) moet het beroep optometrist én vakgebied optometrie voor alle spelers in het veld nog beter onder de aandacht brengen.

 

Het eerste nummer van De Optometrist is vandaag tijdens het OVN-congres in Den Bosch uitgereikt aan OVN-voorzitter Gabriëlle Janssen.

 

De Optometrist zal alle OVN-leden blijven informeren over aan de optometrie gerelateerde actualiteiten, nieuwe initiatieven, herkenbare kwesties en verenigingsnieuws.

 

Ook zal De Optometrist publiceren over wat optometristen doen, wat ze bezighoudt, waar ze voor staan, waar ze naartoe willen en welke kwaliteit optometristen leveren. Zodat nog meer andere zorgprofessionals en spelers in het veld ontdekken wat de beroepsgroep te bieden heeft.

 

En dat is veel. Optometristen geven namelijk het beste kijkadvies, nemen een deel van de zorg van oogartsen over, meten contactlenzen en andere hulpmiddelen aan, met als doel dat de cliënt goed kan (blijven) zien. Dat mag de rest van Nederland best weten!

 

Nieuwsgierig geworden? Ga naar https://deoptometrist.nu

 

De Optometrist is een publicatie van BPM Medica in samenwerking met de OVN.

Reserveer je advertentie Visus heet vanaf vandaag de Optometrist direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!