Wat we doen

We helpen je graag met het bereiken, boeien en binden van professionals. 

Dit doen we op een persoonlijke manier, we zijn betrokken bij jouw organisatie, en vinden het belangrijk dat je één aanspreekpunt hebt. Zo ontstaan korte lijnen in ons contact en bouwen we een relatie op. Niet alleen met elkaar, maar ook tussen jou en de professional.

In deze korte video vertellen we je graag waarvoor je allemaal bij ons terecht kunt. 

 

Concepts 

Heb je een vraag op het gebied van jouw marketing- en communicatiestrategie, dan helpen we je graag vanuit Concepts.

Wil je hulp bij het ontwikkelen van marketing- en communicatie concepten om jouw klant te bereiken, boeien en binden? Onze consultants helpen je graag verder middels workshops met jouw team of een individueel traject.

Content

Heb je professionals inhoudelijk veel te bieden, maar weet je niet in welke vorm je de informatie het best kunt overbrengen? Vanuit Content helpen we je bij de keuze voor de vorm waarin je jouw klanten van relevante content voorziet en begeleiden je van begin tot eind bij de totstandkoming van krachtige content.

Campagnes 

Wat zijn de passende mediakanalen en evenementen, en op welk moment zet je deze in om jouw doel te behalen? Met onze jarenlange ervaring, ontzorgen onze mediaexperts je graag op dit gebied.

Check

Alleen met resultaten kom je verder! Na afloop van een campagne evalueer je de resultaten en beoordeel je wat de juiste vervolgstappen zijn. Deze analyse gebeurt vanuit Check! Met deze inzichten kijken we samen of we je slimmer en effectiever van dienst kunnen zijn.

Kortom, met Cross kom je verder! 

Reserveer je advertentie Wat we doen direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!