Campagnes

Professionals bereik je door het inzetten van vakmedia, direct marketing, online marketing en evenementen. Om een perfecte mediamix in te zetten, op het juiste moment is het belangrijk om te weten wat je doelen zijn.

Wil je de naamsbekendheid van jouw organisatie of een (nieuw) product vergroten, wil je meer hoogwaardige leads generen of wil jij kennisleider in jouw markt worden? Ben je nog zoekende naar je hoofddoel? Dat is niet erg, we kunnen deze samen scherp en helder formuleren.

We kijken samen naar jouw boodschap. Sluit deze aan bij de doelen die je wil bereiken? Daarna bekijken we welke mediakanalen het beste bij jouw boodschap passen om de juiste professionals te bereiken, boeien en binden. 

De touchpoints staan in de campagne centraal. Alles valt of staat met timing. Een boodschap kan bij de juiste professional terecht komen, maar het moment moet ook kloppen. 

We rollen een waterdichte campagne uit, zodat jij jouw doelen op het gebied van bereiken, boeien en binden van professionals behaalt. 

Bereik is belangrijk, maar hoeveel impact maak je nu echt?

Waarom de QR code niet mag ontbreken in jouw strategie

Virtueel kopje koffie met Kevin Pols? Plan een call en daag hem uit om mee te denken… Plan een meeting in met Kevin.

Samen jouw campagne inplannen?

Kevin Pols is expert op het gebied van de juiste campagne voor het bereiken, boeien en binden van professionals. Laat je gegevens achter, hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook.

Reserveer je advertentie Campagnes direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!