Connect

Interessante vakmedia met een goed bereik onder professionals en vakinhoudelijke evenementen die het verschil maken, dat is waar jij je op wilt focussen. Maar aan het maken van deze vakmedia en aan de organisatie van zo’n event, hangt een kostenplaatje en het commerciële en financiële deel, is niet het deel waar jij energie van krijgt. Precies hier komt Cross in actie.

 

 

Marketingcommunicatie is onze core business. We hebben jarenlang ervaring in de verkoop van advertentieplekken in vakmedia en standplekken op evenementen voor professionals. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van advertentieverkoop in vakbladen, op websites en in online nieuwsbrieven en bij sponsormogelijkheden van hun evenementen. Over de voortgang houden we je op de hoogte, zodat jij je kunt richten op de inhoud en op de abonnees of bezoekers.

 

 

De reden waarom klanten voor ons kiezen is dat we een groot kwalitatief team hebben, dat ingezet wordt om hun merken onder de aandacht te brengen bij potentiële adverteerders en standhouders.

 

Naast jarenlang ervaring, heeft ons team kennis van de sectoren waarin we werkzaam zijn en een achtergrond in marketing, zodat zij de behoefte van de klant kan koppelen aan de mogelijkheden die vakmedia en evenementen bieden.

 

 

Marketeers en HR professionals die mogelijk interesse hebben in de vakmedia en evenementen kunnen op een laagdrempelige manier contact met ons opnemen via een afsprakentool en invulformulieren op onze website. Liever telefonisch of face-to-face contact met onze accountmanagers? Dat kan ook!

 

Onze proactieve aanpak zorgt er daarnaast voor dat we onze klanten geregeld spreken en een persoonlijke relatie opbouwen. We vinden het belangrijk dat we de behoefte van onze klant kennen en mee kunnen denken in de mogelijkheden om hun doelen te bereiken. Zo blijven we samen in ontwikkeling en houden we focus op het resultaat.

 

 

De behoefte uit de markt communiceren we graag met jou. Zo weet jij welke ontwikkelingen voor jouw mediamerk of evenement interessant zijn.

 

 

Meer weten over onze werkwijze? We komen graag met je in contact. 

Reserveer je advertentie Connect direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!