Content

Het belang van krachtige en pakkende content weet jij als geen ander. Jouw organisatie heeft namelijk een product of dienst, dat het verdient om onder de aandacht te komen bij professionals! Daarnaast moet jouw product/dienst de professional niet alleen bereiken, maar de informatie die je hierover wilt delen, moet ook boeien én de professional aan jouw merk binden. 

Over de manier waarop je jouw product en/of dienst onder de aandacht brengt bij de juiste professionals, denken we graag met je mee. Hoe maak je de vertaalslag van jouw verhaal naar een sterke boodschap en uiting? En waarom lijkt het alsof je nooit genoeg tijd hebt om content te ontwikkelen? Kortom, hoe zorg je er nou voor dat je impact maakt?

Herken je deze vragen? Dat snappen we! Je bent namelijk niet de enige die voor deze uitdagingen staat. We ontzorgen je graag bij het maken van content, zodat je hier, net als tal van andere bedrijven die je voor gingen, zo min mogelijk omkijken meer naar hebt. 

We helpen jou graag met het creëren van krachtige content, die de juiste professionals bereikt, boeit en bindt aan jouw product, dienst of organisatie. 

Jouw doelen en wensen staan altijd centraal bij het bedenken en creëren van aansprekende en originele uitingen. Daarnaast vergeten we nooit de behoeften van de professionals die je wil bereiken.

Content kan in verschillende vormen gegoten worden, zowel online als offline. Wat past het beste bij jouw ideeën en doelen? Is dat bijvoorbeeld een eigen magazine, een advertentie in vaktitels, een webinar, podcast, whitepaper, blog, advertorial of congresverslag?

Daarnaast kunnen we je altijd van dienst zijn met grafische ondersteuning of hulp met je de opmaak van jouw kopij.  

Video inzetten op social media – een overzicht per platform

De podcast: waarom en hoe?

Virtueel kopje koffie met Bart de Wilde? Plan een call en daag hem uit om mee te denken… Plan een meeting in met Bart.

Samen nieuwe content voor jouw campagne ontwikkelen?

Bart de Wilde is specialist in het ontwikkelen van de juiste content voor jouw doel en helpt je graag verder. Laat je gegevens achter, hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook.

Reserveer je advertentie Content direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!