What a year (to come)!

Mag het nog? Dit is toch wel de vraag die ik op dit moment het meeste krijg maar ook stel. Of we elkaar nog de beste wensen mogen wensen. We doen er allemaal vrolijk aan mee, maar wat zijn die beste wensen nou eigenlijk? Waar maak ik jullie of jullie mij gelukkig mee?

Als ik kijk waar ik in 2018 erg gelukkig van geworden ben, is het de groei van Vik, wat een kerel is dat geworden zeg! Alweer 1 jaar. Daarnaast heb ik met 2 vrienden een stichting opgezet om mensen die niet kunnen sporten (om wat voor reden dan ook) te helpen in hun sportbehoeften. Als ik kijk naar onze verbindende factor, Cross Media, dan toch wel de solide groei en de basis die we hebben gelegd voor 2019.

De verbouwing is zo goed als klaar en we kunnen bijna onze volwaardige productie afdeling presenteren (to be continued). Want we doen inmiddels al zoveel meer dan alleen advertenties verkopen.

Cross Media is in de afgelopen jaren gegroeid van een vaste salespartner naar een volledige one stop shop voor uitgevers, verenigingen en bedrijven die hun doelgroep willen bereiken. Met nog steeds hetzelfde doel: jullie volledig te ontzorgen.

Voor het jaar 2019 mogen we weer een aantal opdrachten verwelkom, waaronder de NVK (Nederlandse vereniging voor Kinderartsen), het Nederlandse Juristen Blad, de NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistants), De Jonge Specialist, De Rechtenstudent en het alumni magazine van de Erasmus Universiteit. We hebben met onze groei voldoende ruimte om ook jou gelukkig te maken!


Reserveer je advertentie What a year (to come)! direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!