Wil jij een voorkeurspositie bij de verpleegkundige?

Niemand van ons ontkomt aan de vele berichten over het tekort aan goed personeel in de zorg. Het tekort aan verpleegkundigen staat in deze lijst met stip op de eerste plaats. Over de juiste aanpak om verpleegkundigen te werven doen veel verschillende opvattingen de ronde, maar één ding hebben ze gemeen: we zien steeds vaker de noodzaak van goede employer branding.

Toch ontstaat daar nog wel eens een misverstand, want employer branding focust niet alleen op gelikte campagnes voor de werving van nieuw personeel, het zorgt er tevens voor dat jouw werkgeversmerk in kracht groeit. Dat spiegelt af op zowel nieuwe werknemers, als huidige werknemers.

Natuurlijk willen we een voorkeurspositie.. Maar weet jij ook

wat de verpleegkundige wil? Wat maakt jou als werkgever onderscheidend en aantrekkelijk? Jouw organisatie is als een sterk merk! Welke belofte doe jij als werkgever aan je personeel, en minimaal net zo belangrijk, hoe zorg je ervoor dat jouw (toekomstig) personeel weet wat je kunt bieden? Die communicatiekracht, daar denken wij in mee.

We zien in onze employer branding campagnes een duidelijke trend. Heb jij een goed antwoord op de vraag van de verpleegkundige, dan word jij als werkgever meer waard, met minder verloop en meer reacties op vacatures tot gevolg. De belofte die jij als werkgever aan jouw personeel doet is belangrijk, de belofte die jij waar maakt staat centraal.

Heb jij er weleens over nagedacht wat onze vakmedia voor jouw organisatie kunnen betekenen? Elke verpleegkundige kent het merk Nursing of V&VN! Deze twee merken bereiken totaal 220.000 verpleegkundigen via vakbladen, websites, e-nieuwsbrieven en ruim 30 congressen.

Deze combinatie van verschillende mediakanalen zorgt voor een optimaal bereik en versterkt tevens de campagne door op meerdere plaatsen, op meerdere momenten, middels verschillende communicatie-uitingen zichtbaar te zijn. Een variatie aan berichten, onder de vlag van een betrouwbaar merk als Nursing of V&VN, daar liggen kansen voor jouw employer branding campagne!

Wil jij een voorbeeld casus zien van onze employer branding aanpak? Of zin om eens verder te sparren? 

Reserveer je advertentie Wil jij een voorkeurspositie bij de verpleegkundige? direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!