Cross 15 jaar jubileum in de Korenbeurs

De kater is inmiddels vertrokken, maar de slingers en het gevoel van euforie blijven nog even hangen. Want vorige week woensdag was het zover, meer dan 100 klanten mochten zich melden op ons feest in de Korenbeurs in Schiedam. Want Cross bestaat 15 jaar én dat wilden we maar al te graag vieren.

 

En hoe?

 

Na een, al zeg ik het zelf, meer dan fantastische aftrap van ondertekende, mocht ik het stokje overdragen aan Egbert Jan van Bel. 

Met de boekenserie ‘Kloteklanten’ legde Egbert Jan de basis voor klantgericht ondernemen in Nederland, toen niemand nog doordrongen leek van het belang van klantgerichtheid. Inmiddels zijn er meer dan 130.000 exemplaren van het boek verkocht.

 

 

Egbert Jan van Bel spreekt over Kloteklanten en klantgerichtheid

Amper bijgekomen van zijn verhaal mocht men zich opsplitsen richting 1 van de workshopsessies.

Zo kon je aansluiten bij Roel Pot, voor een cursus echt Rotterdams lullen. Ohja joh?!.

Bij onze AV Specialist, Dirk Jan Verkuil om eens alles over een webinar te weten te komen.

Of bij Patrick Hendriks die vertelde over microlearning in de zorg. 

En Evert Pronk die vertelde over het kennen van je publiek.  

Mocht dat nog niet genoeg zijn, kon je je ook bij Roderick en Martijn melden om voor jouw marketinguitdaging alvast een gepast antwoord te krijgen.

Workshops-tijdens-het-jubileum

Naast een intensief inhoudelijk programma, waren ook de temperaturen intensief hoog. Dus ook tijd om de inwendige mens goed te verzorgen. Met een hapje en drankje in de hand, was het tijd voor een dansje op de muziek van DJ Malos Gentes, liet je je verbazen door Jack Tucker als Goochelaar of kon je meedoen aan de putting competitie onder leiding van onze golf-pro Julia Franken.

Golf-pro Julia organiseerde een puttingcompetitie
Goochelaar Jack Tucker met originele trics

Aan het eind van de avond moe, maar zeer voldaan naar huis afgezakt. En stiekem is het vooral heel erg jammer dat dit mooie moment alweer voorbij is, maar ik weet zeker dat we er nog heel veel gaan beleven.

 

 

Als ik terugkijk op de afgelopen 15 jaar, dan vat de titel van het boek ‘Kloteklanten’ van Egbert Jan van Bel het perfect samen. Want “klote klanten” zijn toch wel de rode draad geweest van de afgelopen 15 jaar Cross. Frustratie ten top, tot op de dag van vandaag.


Maar, het gaat erom wat je ermee doet. Want precies dit heeft ons in deze 15 jaar gevormd en gemaakt tot wat we zijn. Het is 15 jaar geweest vol rennen, vliegen, en soms even kort stilstaan om daarna weer volle bak door te gaan. We nemen de frustratie dus tot ons en maken er juist iets mooist van. En dat was allemaal nooit gelukt zonder jullie, de “klote klanten”.

 

Reserveer je advertentie Cross 15 jaar jubileum in de Korenbeurs direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!