Cross

Concepts

Het team van Cross Concepts inspireert en adviseert jou graag op het gebied van marketing-, verkoop- en communicatiestrategie. Ook bij de praktische doorvertaling naar media- en creatieve concepten helpen we je graag. 

Zoek je bijvoorbeeld een vernieuwend communicatieconcept dat bijdraagt aan jouw bereiksdoelstellingen en de awareness van jouw product of dienst verhoogt? Of kunnen we je helpen om met ‘members-only’ content de loyaliteit van jouw klanten te verhogen? 

“Het maakt niet uit of je al een concreet doel voor ogen hebt of “slechts” een globaal idee..”

Een paar voorbeelden van cases waarbij Cross Concepts het afgelopen jaar geholpen heeft:

 

Vertrekpunt: een concreet doel

“Over 4 maanden staat de introductie van ons nieuwe product gepland. Kan Cross Concepts helpen met de aanloop erheen en met een dijk van een lancering?”

“Ons huidige campagnethematiek en -beeld lijkt niet erg aan te slaan. Kunnen jullie eens kritisch meekijken en een nieuw campagneconcept ontwikkelen waarmee we WEL leads en conversie realiseren?”

“Wij hebben bijna alles af: doelgroepen, communicatie, campagnebeeld, mediaplan voor print… maar waar zitten de professionals op het internet? Want daar willen we ze ook bereiken!”

Vertrekpunt: een globaal idee

“Op markt A gaat het hartstikke goed maar op markt B loopt het voor geen meter. Waar zit hem dat nou toch in?”

“Het enige dat we weten is dat de concurrent er aan zit te komen, we denken over 6 maanden, met een product dat misschien wel beter is dan het onze… wat is wijsheid voor de komende periode?”

“We verdienen nu ons geld met de losse verkoop van alle diensten in ons portfolio. Kunnen jullie eens meedenken over nieuwe verdienmogelijkheden?”

De gemene deler? Kansen! Want daar houden we van. Bij Cross Concepts denken niet in problemen, altijd in kansen. 

We maken je graag nieuwsgierig door het met je te hebben over trends, cases en onderzoek. Is jouw nieuwsgierigheid al heel hoog? Mooi! Dan kunnen we samen de mouwen opstropen en naar de tekentafel om te brainstormen, door te vertalen, te prototypen, te onderzoeken etc.

 

Kortom:

We zetten onze expertise in om jouw marketingdoelen te bereiken. Weet je al duidelijk wat je doelen exact zijn? Wie wil je precies aanspreken? Wat zijn daar de beste momenten voor? En hoe spreek je de professional aan?

Samen beantwoorden we deze vragen. Dit leidt tot concepten waar je jouw eigen invulling aan kunt geven. Ook daar kunnen we uiteraard bij helpen.

Inspiratie of advies nodig op het gebied van marketing-, verkoop- en communicatiestrategie? Het team van Cross Concepts staat voor jou klaar. 

 

Krachtige concepten ontwikkelen? Pak het eens aan met deze 3 adviezen

Wat marketeers kunnen leren van topsporters: in 4 stappen naar goud!

Virtueel kopje koffie met Roderick den Daas? Plan een call en daag hem uit om mee te denken… Plan een meeting in met Roderick.

Samen jouw concepten ontwikkelen?

Roderick den Daas is expert op het gebied van marketingdoelen en denkt graag met je mee over hoe deze doelen te bereiken. Laat je gegevens achter, hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook.

Reserveer je advertentie Concepts direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!