Terugblik op de stage periode

Leila en Naish hebben allebei hun stageperiode van 5 maanden afgerond bij Cross. In dit blog kom je erachter hoe ze deze periode ervaren hebben.

 

Naish – Marketing stagiair

Ik heb 5 maanden lang stage gelopen bij Cross. In deze periode heb ik enorm veel geleerd op heel veel gebieden in de marketing. Denk hierbij aan teksten schrijven voor zowel de website als social media, doelgroepen bereiken via e-mailmarketing en nieuwe doelgroepen bereiken via online leadcampagnes. Dat is ook gelijk wat ik het leukst vond aan deze stage: de diversiteit aan werkzaamheden. Daarnaast is Cross ook gewoon een heel gezellig bedrijf met een hele leuke werksfeer en heb ik hier een erg leuke tijd gehad. 

 

Leila – Content stagiaire

Als content stagiair kon ik 5 maanden lang mijn creativiteit gebruiken bij het bedenken, maken en editen van nieuwe content voor Cross. Je krijgt hier heel veel vrijheid in. De leukste content om te maken was de kerstvideo. Dit was helemaal mijn eigen project waarin we in drie filmdagen een kerstvideo hebben gemaakt voor onze klanten. Al het beeldmateriaal heb ik zelf mogen editen naar een hele toffe video. Naast de kerstvideo heb ik nog veel andere content mogen maken. Ik heb hier erg veel van geleerd over het maken van content. Cross heeft een hele leuke werksfeer en ik ga de collega’s hier erg missen. 

Reserveer je advertentie Terugblik op de stage periode direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!