Best gelezen artikelen VNG Magazine

Als marketeer ben je continu op zoek naar manieren om professionals te bereiken, boeien en binden. Het topmanagement van de lokale overheid kan je gemakkelijk bereiken met bijvoorbeeld een advertentie in het vakblad, de e-nieuwsbrief of website van VNG Magazine. Relevante inhoud zorgt voor het boeien en binden van de doelgroep.

We geven je graag wat meer inzicht in de interesses van het topmanagement van de lokale overheid. Goed om te weten waar de interesses van jouw doelgroep liggen zodat jij je contentuitingen daarop kan aansluiten. We onderzochten wat de meest gelezen artikelen zijn op de website van VNG Magazine.

1. Betoog: Praat in de regio óók over kernenergie

Als we in de toekomst verzekerd willen blijven van voldoende energie, kunnen we niet zonder kernenergie. Daarom is het belangrijk dat in elke energieregio nu al wordt nagedacht over de mogelijkheden voor een kleine kerncentrale, stelt raadslid Simone Onrust.

Lees het volledige artikel hier.

2. Warmtewet: ‘We zijn allemaal ongeduldig’

Om de urgente energietransitie te versnellen, kunnen nieuwe warmtenetten alleen nog worden aangelegd als ze in publieke handen zijn. Er is haast bij, zegt Teun Bokhoven: in 2030 moeten een half miljoen woningen zijn aangesloten op het warmtenet.

Lees het volledige artikel hier.

3. Energielabel C voor kantoorgebouwen: liever belonen dan straffen

Kantoorgebouwen moeten per 1 januari energielabel C of beter hebben, anders moet de gemeente het gebouw eigenlijk laten sluiten. Maar hoever gaan ze daar in, en hoe zit het met de eigen panden? ‘We kiezen in eerste instantie voor samenwerking.’ 

Lees het volledige artikel hier.

Hopelijk ben je geïnspireerd en kan je jouw content binnen je campagne gericht afstemmen op jouw doelgroep. 

Kan ik je helpen met het scherp insteken van jouw campagne richting verpleegkundigen? Neem een kijkje in mijn agenda en plan vrijblijvend een afspraak met me in.

Reserveer je advertentie Best gelezen artikelen VNG Magazine direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!