Fit beginnen aan 2024

Boksclinic met het hele team

Een nieuw jaar betekent natuurlijk maar één ding: goede voornemens! 

Eén van het meest voorkomende goede voornemen is meer bewegen. Maar wist je dat 18 januari ook bekend staat als de dag waarop de meeste mensen hun goede voornemens ditchen. Bij Cross gaan we dit natuurlijk niet doen. Daarom zijn we vanochtend met het hele team gaan boksen om 2024 fit te beginnen én te blijven.

Dit is hoe Arlan de ochtend heeft beleeft:

“Om het jaar goed te beginnen heb ik een boksclinic geregeld voor het hele team. Zo zijn we lekker in beweging, en werken we tegelijkertijd aan teambuilding. Ik heb de clinic geregeld via Stichting Samen Sterker. Deze stichting regelt boksclinics voor bedrijven en het bedrag hiervoor zetten ze in voor andere projecten. Zo dragen we ook ons steentje bij. 

De ochtend zelf was erg leuk. Met bijna het hele team waren we aanwezig. Je merkt toch altijd dat sommige mensen even een drempel over moeten omdat ze het spannend vinden. Het blijft natuurlijk een contactsport en vele uit het team hebben nog nooit gebokst.

Daarom is het juist leuk om te zien dat na de warming up, iedereen eigenlijk al heel enthousiast en fanatiek werd. Zo ken ik mijn team weer. Na wat stoot oefeningen, kick oefeningen en sparren was iedereen helemaal vermoeid. Dit laat zien dat iedereen echt alles heeft gegeven.

Ik ben blij dat iedereen het leuk vond en we 2024 fit met elkaar begonnen zijn. Dit was dan ook zeker niet de laatste keer dat we met zijn allen gebokst hebben. Een speciaal bedankje naar de trainer van vandaag, het was een top les!

Bedankt Fight Team Schiedam voor de fantastische begeleiding!”

Bekijk hieronder de aftermovie van onze sportieve ochtend

Stichting Samen Sterker zet de krachtige voordelen van vechtsporten in zodat kwetsbare doelgroepen zelfredzaam kunnen functioneren in de maatschappij, plezier beleven en hun talenten optimaal kunnen benutten. De stichting verzorgt ook workshops voor bedrijven. Hierbij ligt de focus op teambuilding waarbij op een veilige wijze uit de comfortzone getreden wordt met boksen. Wil jij deze workshop ook doen met jouw bedrijf? Bekijk hier de website.

 

Reserveer je advertentie Fit beginnen aan 2024 direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!