Cross drukt door

In dit digitale tijdperk is het fijn om af en toe een tijdschrift in je handen te hebben, dit weten wij bij Cross als geen ander. Vooral Leo en Roos weten hier alles van. Zij zijn beiden productiecoördinator bij Cross en verzorgen het productieproces van vele tijdschriften van A tot Z. Wat zij met hun ervaring en enthousiasme voor jouw bedrijf kunnen betekenen, lees je hier.

Ontzorgen

Bij Cross doen we alles vanuit onze kernwaarden. Bij het verzorgen van het drukwerk voor onze partners komen vooral samenwerken, kwaliteit en resultaat gericht zijn kijken. En dat alles met een flinke portie Rotterdamse mentaliteit

Ieder drukwerk is natuurlijk anders. Daarom kom je bij ons voor maatwerk. “Wij nemen niet alleen het drukken uit handen, maar willen compleet ontzorgen.” Dat begint met de wensen van onze partner zo specifiek mogelijk in kaart te brengen. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en zijn beide partijen enthousiast over het eindproduct.

Meedenken

Natuurlijk kan het zo zijn dat de wensen voor het uiteindelijke magazine bij de start van de samenwerking nog niet helemaal duidelijk zijn. Dan denken we graag mee over de mogelijkheden. “Onze kracht ligt in het geven van advies. We hebben behoorlijk veel ervaring met de productie van magazines. Zo denken we mee over zaken als opmaak, papiersoort en efficiëntie. We leveren echt een totaalpakket.

Zelf hebben wij geen drukpersen. Hier ligt voor ons een kans. We hebben namelijk een breed netwerk en zoeken dus bij elk project de meest geschikte drukkerij om tot het gewenste magazine te komen. Zo wordt het drukken zo efficiënt mogelijk, en daarmee ook kostenbesparend.”

Alles is mogelijk

“Binnen de productie kunnen we helpen met zowel een eenmalige editie als een periodiek, een glossy of een tabloid. We zijn thuis in de ontwikkeling van weekblad tot jaarboek. Het uitbesteden van drukwerk bij Cross staat gelijk aan zekerheid.

Zo nemen we voor Medisch Contact al enige tijd het werk uit handen en produceren wij het weekblad, maar ook themanummers een jaarlijkse glossy en onlangs een heus ganzenbordspel als bijlage. Voor ThiemeMeulenhoff hebben we onlangs het tijdschrift Lequ! met aparte edities voor leerlingen en leerkrachten op de basisschool laten drukken. Dit tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.  

Zoals Roos mooi afsluit: “Bij ons is alles mogelijk. Zelfs als het niet mogelijk is, maken wij het mogelijk.” Kunnen we samen jouw wensen mogelijk maken? Neem dan contact met ons op.

Reserveer je advertentie Cross drukt door direct!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!